Region

Svet

Veliki brat: Polugola Sara zavodila Mc Stojana na snimanju spota (Video)

Reper Mc Stojan dva puta je angažovao ukućanku Velikog brata Saru Vučelić za snimanje spota. Dok se u spotu za pesmu "Pumpaj" vidi tek nekoliko sekundi kako igra u uskoj crvenoj haljinici iz koje joj ispadaju grudi, u spotu "Seksi" je jedna je od glavnih aktera.

Veliki brat: Polugola Sara zavodila Mc Stojana na snimanju spota (Video)



"Znamo se oko godinu dana i super smo se proveli na snimanju. Bilo je još devojaka. Posle završenog snimanja zaključali smo se u sobu, dobro se zezeali i družili. Ne bih otkrio šta smo radili. Navijam za nju u Velikom bratu, ispričao je MC Stojan.

Međutim, Sara nije jedina ukućanka koja je imala iskustvo pred kamerama, Milan Grahovac, ukućanin koji je prvi izbačen, glumio je u spotu Jelene Tomašević za pesmu "Okeani" Milan u spotu glumi frizera, a igra i na kiši.

"Uspeo sam skoro sve iz prve da snimim. Čak sam dobio i aplauz" - kaže Milan, koji ima novu frizuru.

"Mnogi su frizeri su pokušali posle spota da mi naprave istu frizuru, ali nisu uspeli" - rekao je Milan, koji se trenutno sprema za novu ulogu u filmu.

"Nisam još o tome nikome govorio. Ali ako sve bude u redu, u maju ću snimati film sa mladom srpskom rediteljkom. U njemu bih trebao da imamveću ulogu" - rekao je Milan Grahovac.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>