Region

Svet

Nataša besna zbog alimentacija

Nisu čaše preksinoć letele samo zbog 40.000 evra koje je Nataša Bekvalac tražila da joj Danilo Ikodinović isplati od kafane "Tako je suđeno", već i zbog 200 evra, koliko je bivši vaterpolista ponudio da izdvaja za mesečno izdržavanje njihove trogodišnje ćerke Hane.

Nataša besna zbog alimentacija



Kad su se Nata i Dača u petak po podne sastali u kancelariji njegovog advokata Nemanje Aleksića u Novom Sadu, niko nije slutio da će doći do krajnje nemilih scena. Ona je, naravno, stigla u pratnji svog advokata Dragana Gojkovića, a prvi razgovor supružnika posle skoro dva meseca zapeo je već na samom početku. Ikodinović je predložio visinu alimentacije, što je za Natašu bila krajnje uvredljivo mala suma novca.

"Šta je tebi?! Ko može da živi od 200 evra mesečno?" - počela je da viče pevačica.

Kako Kurir saznaje, advokati su pokušali da smire situaciju, predloživši da tu temu ostave za kasnije. Možda bi i uspeli, da sledeća na redu nije bila rasprava o kafani.

Kad je čula da joj neće isplatiti 40.000 evra, koliki je njen udeo, Nataša je krenula da baca čaše i istrčala iz kancelarije. Danilo je tvrdio da je kafanu prepisao svom partneru, i sada se uveliko mogu čuti spekulacije da je to uradio namerno, samo da bi na sudu mogao da se pravda da nema primanja kojima bi mogao podmiriti veću alimentaciju od 200 evra.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>