Region

Svet

Pink više ne želi Grand

Najmoćnija srpska diskografska kuća preživljava jedan od najtežih perioda od svog osnivanja. Kako Kurir saznaje, Željko Mitrović je odlučio da u svojoj novoj programskoj šemi drastično smanji broj emisija "Granda", a nije isključeno ni da će u potpunosti izbaciti sve njihove emisije. Razlog je pad rejtinga svih emisija osim "Zvezda Granda", koje se i dalje izuzetno visoko kotiraju.

Pink više ne želi Grand



Vlasnik Pinka je rešio da potpuno reorganizuje rad u kompaniji i da promeni programsku šemu, u kojoj će se naći nekoliko svetski popularnih turskih serija, ali i neke nove emisije. On je u razgovoru s najbližim saradnicima izjavio da mu je "Grand" "kamen oko vrata" i da još ne zna kako će rešiti taj problem:

"Mitrović je u svakodnevnom telefonskom kontaktu sa Sašom Popovićem, a poslednji put videli su se dan pre nego što je direktor "Granda" otputovao za Italiju" - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje:

"Željko je rekao da u novoj programskoj šemi može da plasira najviše dve emisije iz "Grand produkcije", na šta je Popović u načelu pristao. Međutim, sve zavisi od toga kako će se rešiti sukob unutar "Granda" između Živojinovića i Popovića i da li Boba ima neko tajno rešenje za budućnost svoje firme."

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>