Region

Svet

Parovi: Jelena optužila Tiku da je vara

Kada su nominovani za izbacivanje iz realityja, Jelena pobesnela i prebacivala svom suprugu što svi pričaju o tome da ona sedi u kući, dok on švrlja okolo.

Parovi: Jelena optužila Tiku da je vara



Većina ukućana u realityju programu “Parovi” nominovala je Tihomira Tiku Arsića i njegovu ženu Jelenu za izlazak iz vile, a uz njih nominovane su bile i Dragana i Ivana. Ovo je bila kap koja je prelila čašu kod Jelene i pohisterisala je na svog supruga.

"Ovo je strašno, ne mogu više ovo da podnesem" – vikala je Jelena u garderobi, dok je Tika smirivao.

"Smiri se ljubavi, nemoj tako da regauješ. Šta ćemo sad" – tiho je pričao Tika, dok je Jelena besnela i udarala u vrata ormara.

"Nije u redu da ja, sa svojim obrazovanjem, roditeljima, tvojom karijerom, našom decom izađem pre Zorice" – siktala je Jelena, sva crvena u licu i na ivici plača.

"Ona sve vreme sebe promoviše, čuo si šta je pričala, svi pričaju da ja sedim kući, a ti se švrćkaš, varaš me."

"Znaš šta je istina, šta sad da radim" – pokušavao je da je umiri Tika.

"Učini nešto. Zaštiti me. Reci nešto. Ne mogu više da ćutim. Mi ćutimo, a oni se dižu na našim imenima i našoj karijeri. Dokle misliš da ćutiš" – vikala je i dalje Jelena.

"Dok ne izađemo odavde" – bio je smiren Tika.

"Izdrži. Ne znam šta drugo da ti kažem. Rekli smo da hoćemo da izađemo. Znam da te sve pogađa, ali osim moje reči da je nisam vozio nemam ništa. Nemam svedoke, ako to želiš. Nema potrebe da se oko toga nerviraš."

"Neću da budem nominovana! Zašto da budemo nominovani? Mene treba da nadjača neko ko ima dva razreda osnovne škole. Ne mogu to da dozvolim" – izjavila je Jelena.

Ipak, gledaoci su odlučili da baš njih dvoje, sa svojim obrazovanjem i karijerama, treba da napuste Parove, a Ivana i Dragana dobile su duplo više glasova od njih. Zbog ovog su Arsići dodatno pobesneli, napustili rialiti bez javljanja ostalim ukućanima, a Jelena je nastavila da prebacuje svom suprugu i sa one strane vrata:

"Eto ti tvoja Srbija, prostitutke te pobeđuju!" – na šta Tika više nije imao komentar.

Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>