Region

Svet

Srpski Top Model: Ispala Jelena Petrović (Video)

Nastavlja se potraga za prvim Srpskim top modelom. Nova epizoda donela je devojkama i mnoga uzbuđenja. U trećoj epizodi rijalitija imali smo prilike da vidimo da će devojke sedam dana provesti u hotelu "Grand" na Kopaoniku.

Srpski Top Model: Ispala Jelena Petrović (Video)



Prvi zadatak je bio, provera stvari koje su devojke ponele sa sobom.

Ivana i Filip otvarali su jedan po jedan kofer i uz mnoge kritike bacali stvari za koje su mislili da devojkama nisu potrebne na Kopaoniku. Od svih devojaka žiri je odlučio da Tamara ima najmanje stila pa su joj poklonili šoping.

Sledeći izazov i zadatak za devojke bio je slikanje na snegu. Devojke su morale da glume “snežnu kraljicu” pa su za potrebe editorijala bile obučene u belo, sa scenskom šminkom i raznim kostimima. Glavni zadatak devojaka bio je da pokažu kako se snalaze u pojedinim situacijama i uslovima, ali hladnoću i sneg su zaista stoički podnele.

Najbolja "Snežna kraljica" bila je Tijana.

Posle tri nedelje krenule su i prve svađe između devojaka. Do skora najbolje drugarice Dejana i Tamara počele međusobno da se ogovaraju. Ostale devojke su Dejani rekle da je problem u njoj jer ona ne može da uspostavi dobre odnose ni sa jednom devojkom.

Ove nedelje imale su i prvi kasting za reklamu spa-centra “Grand” hotela, na kojem su pobedile Katarina i Kristina.

Pre nego što je žiri doneo odluku koja će devojka ove nedelje napustiti show, dobile su još jedan zadatak. Morale su da hodaju na pisti u cipelama koje su za nekoliko brojeva bile veće od broja koji inače nose.

Iako se žiriju nije dopalo Tijanino ponašanje, jer je bila previše sigurna u sebe, a zatim drska i bezobrazna prema njima nakon što su je kritikovali, ipak su doneli odluku da je ostave u borbi za top model, a Tamari su dali poslednju šansu da se popravi.

Ove nedelje je ispala Jelena Petrović iz Zaječara koja je bila ubeđena da će ispasti.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>