Region

Svet

Srpski Top Model: Izbačena prva devojka

Sinoć je sa emitovanjem počeo prvi “Srpski Top Model by Ivana Stankovic” na Prvoj televiziji.

Srpski Top Model: Izbačena prva devojka



U prvoj epizodi imali smo priliku da vidimo da se više od 2000 devojaka prijavilo za kasting, a da je  samo njih 30 odabrano da se bori za prvog Srpskog Top Modela. Na početku emisije Ivana je odabrala 15 devojaka koje su ušle u konačnu postavu i od kojih će samo jedna odneti pobedu.

Najbolji model koji bude izabran potpisaće dvogodišnji ugovor sa modnom agencijom “Click” koja će joj obezbediti posao u svetskim metropolama, kao i naslovnu stranu prestižnog magazina “Gracija”.

Naša najpriznatija svetska menekenka Ivana Stanković, takmičarke će voditi kroz avanturu, ali uz pomoć i asistenciju fotografa Miše Obradovića i vlasnika agencije “Click” Nenada Radujevića.

Prvi zadatak bio je jako intresantan za devojke, slikale su se kao “pin up” devojke. Mnoge od njih nisu znale ni šta to znači pa su bile jako zbunjene, a na snimanju je bilo i mnogo hladno. Žiri je  rekao da se nisu baš najbolje snašle u ovom zadatku, ali da sa druge strane nisu bile ni preterano loše.

Najbolja devojka koja se pokazala na snimanju bila je Tijana, koja je kao nagradu dobila da odabere još dve devojke sa kojima se preselila u luksuznu vilu. Ostale takmičarke noć su provele u Hostelu. Nisu bile preterano oduševljene pošto je smeštaj bio katastrofalan, nije bilo tople vode, pa su mnoge od njih bile jako razočarane.

Sutradan ih je Ivana odvela u pozorište Dadov kako bi otišle na prvi čas baleta, a po završetku časa i prezentovale ono što su naučile. Ni tu se nisu najbolje pokazale.

Imale su čas pravilnog hoda, a zatim je došao red da ga prezentuju i ostave poslednji utisak za prvu nedelju.

Ivana, Nenad i Miša doneli su i konačnu odluku. No, kako bi reality dobio na dinamici, Stankovićeva je svaku odluku saopštavala tek nakon što bi dobro “iskritikovala” kandidatkinju koja je pred njom ili je pohvalila za dobro odrađen posao. Malo je reći da je svaka devojka bila presrećna nakon saznanja da prolazi u sledeći krug i da je kao pod obavezno zagrlila voditeljku.

No, jedna je morala da napusti takmičenje. Izbor je pao na Jelenu Jokić koja se najlošije snašla i ostavila loš utisak na žiri.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Top Model

Povezane vesti:


>