Region

Svet

Na pomolu modni rat!

Navikli smo da nam se domaće zvezde zakače, a bilo je slučajeva kada su se i tukle ne bi li iskalile svoj bes u nedostatku adekvatnih rečenica.

Na pomolu modni rat!



Ovoga puta na pomolu je modni rat, ali ne među manekenkama, nego između dve velike domaće modne agencije.

Godinama već firme "Klik" i "Selekt" organizuju modne hepeninge, ali im se ove godine desilo, namerno ili slučajno, da naša dva najveća modna događanja budu zakazana u isto vreme.

Iz PR službe "Beogradska nedelja mode" stiglo je saopštenje povodom poklapanja termina.

"Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da će se naredni "Belgrade Fashion Week" održati u periodu od 31. marta do 7. aprila tekuće godine. Nažalost, i ovoga puta se desila situacija da je vreme održavanja manifestacije "Fashion Selection" pomereno baš u taj termin. Već duži period smo pokušavali da prilagodimo termin održavanja manifestacije postojećim okolnostima. U tu svrhu smo daleko unapred javno najavljivali precizne datume realizacije projekta u želji da izbegnemo preklapanja", kaže se u njihovom saopštenju.

Međutim, iz suparničkog tabora kažu da su oni precizne datume najavili još 5. novembra, za šta imaju i dokaze, prvenstveno isečke iz novina i televizijske snimke i da nemaju potrebe da se javno pravdaju i komentarišu, piše Alo.

Ostaje da se vidi kako će ovo završiti. Predlog za oba dešavanja je da budu na lokacijama koje su u blizini jedna drugoj, kako bi gosti mogli na vreme da isprate omiljene revije.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>