Region

Svet

Djus: Miloš i Maja su zaslužili izbacivanje, Lepa neće dobiti pare do mene

Školu koju je stekao kada je u „Farmi“ diskvalifikovan zbog guranja prsta na intimno mesto Milošu Bojaniću reper Ivan Ivanović Ðus naplatio je u prvoj sezoni rijalitija „Dvor“, prešavši put od problematičnog momka do miljenika ljudi.

Djus: Miloš i Maja su zaslužili izbacivanje, Lepa neće dobiti pare do mene



S druge strane, njegov rival sa imanja u Lisoviću doživeo je da sav pozitivan ugled koji je stekao u Lisoviću padne u senku optužbi za govor mržnje, a reper neposredno po finalu prvi put priča o tom incidentu i konstatuje da su Miloš Bojanić i Maja Nikolić zaslužili diskvalifikaciju iz rijalitija.

"Svi smo pre ulaska dobili ugovore gde jasno piše šta se sme, a šta ne sme. Jedna od stavki je bila da je zabranjeno iznositi mržnju na nacionalnoj, verskoj i rasnoj osnovi. Smatram da je Majina i Miloševa priča bila za diskvalifikaciju. Maju je Bebi Dol u nekoliko navrata opominjala, ali ovoj to nije dopiralo do mozga. E sad, ako oni sa toliko godina ne mogu da se suzdrže, onda stvarno ne znam šta da kažem. Pri tom su imali i primer Milana Paroškog koji je iz „Farme“ izbačen zbog iste stvari, pa im ni to nije bilo dovoljno. Maja me je dosta razočarala. Sad vam priča jedno i ubeđuje vas u to, a posle dva sata tvrdi da ona to nije rekla. Neuračunljiva je skroz" – započinje razgovor za naš list Ðus, koji komentariše i svoj odnos sa Bojanićem.

"Posle „Farme“ nikada ni jednu lošu reč nisam rekao o njemu. Čak smo, kad je ušao u „Dvor“, pričali i skapirao sam da su mi naši susreti po rijalitijima i njegovo učešće vrlo simpatični. Imaju svoju težinu. Rekao sam Milošu da, ako hoće, možemo da odemo negde na piće, ja častim, i da popričamo o svemu, vidimo koji problem postoji i da li postoji uopšte. Mislim da nema razloga da me tuži jer je za sve ovo vreme skapirao valjda da sam ok dečko" – rekao nam je Ivanović, koji se ne slaže sa Braćalinom izjavom da je jedan Ðus bio u „Farmi“, a drugi u „Dvoru“.

"Ne postoji jedan, odnosno drugi Ðus. Ja sam isti, samo su okolnosti skroz drugačije. U odnosu na rijaliti u Lisoviću, ovde je mozak morao više da radi, atmosfera je bila drugačija, samim tim i igra. Ovde se većina učesnika grupisala, udruživala, jer nisu bili jaki kao individue, pa se pitam šta su i tražili u rijalitiju kad su takvi. Ali dobro" - objašnjava pobednik „Dvora“, koji osvojeni novac ne planira da uloži u karijeru kao neke njegove kolege koje su pobeđivale u sličnim emisijama.

"Za razliku od mojih kolega, ja ne bacam pare na pesme, pišem ih sam. Muziku rade moji drugari, a studiji su skromni, da ne kažem kućna produkcija, tako da tu ne trošim pare. Čak su mi i spotovi niskobudžetni. Nisam kao većina mojih kolega ni kad su u pitanju medijska pojavljivanja. Ne planiram da slike sa venčanja objavim u novinama, živim drugačijim načinom života" - priča Ivan, koji će dobar deo novca uložiti u život sa devojkom Danijelom.

"Imam 29 godina i mislim da me je bog pogledao što se tiče ove pobede. Želim da ona i ja otputujemo, ali i da vidimo šta i kako što se tiče našeg života, da uložimo u nešto. Ne volim da pričam unapred šta ću i kako. Prvo hoću to da uradim, pa tek onda da pričam – rekao je Ðus.

Iako su dve, tri večeri pre finala Ðus i Lepa Lukić sklopili dogovor daće sjediniti svoje dukate i tako uzeti drugu nagradu, pobednik „Dvora“ kaže da se to neće desiti jer je pevačica srušila taj dogovor.

"Da, bilo je u planu da sjedinimo dukate i uzmemo 10.000 evra, međutim, Lepa je veče pre finala otišla u drugi tabor, tako da je sama srušila naš dogovor. Otišla je iz te kombinacije, a nije mi to rekla, tako da taj dogovor ne postoji - objašnjava Ðus.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>