Region

Svet

Saška Karan: Ksenija Pajčin je živela u ukletoj zgradi

Pevačica Saška Karan, koja je godinama živela u stanu ispod tragično nastradale Ksenije Pajčin kaže da bi posledica sudbine koja je zadesila mladu pevačicu mogla da bude i prouzrokovana mračnim silama koje su se događale u zgradi.

Saška Karan: Ksenija Pajčin je živela u ukletoj zgradi



"Živela sam u toj zgradi šest godina, i mogu slobodno da kažem da je đavolska. Ksenija je živela u stanu iznad mog, uvek je bila nasmejana i raspoložena. Viđala sam je i sa pokojnim Filipom kada su dolazili ili odlazili iz stana. Ja sam se odselila pre njihove tragedije jer su mi se mnoge ružne stvari tu dešavale. Ukraden mi je auto, ćerka mi je imala operaciju, meni je u karijeri tokom tog perioda loše krenulo. Odselila sam se jer se osećala neka loša energija. Nikada nisam imala osećaj da sam sama. Kao da je uvek neko bio prisutan u sobi. Ne mogu da tvrdim, ali priča se da je davno, pre mnogo godina, na tom mestu gde se sada nalazi zgrada bilo groblje. Tako sam čula" - rekla je Saška i dodala da je tek posle Ksenijine smrti počela da razmišlja o toj zgradi i da sklapa kockice.

"Kada sam se odselila, bolje sam se osećala, ali nisam razmišljala o tome da baš ta zgrada ima veze sa lošom energijom. Sve dok se nije dogodila tragedija Kseniji. Nisam imala snage da odem ispred zgrade tog momenta, nisam smela, iskreno. Poznajem Ksenijinu mamu Ljubicu, divna je žena. Ali u sekundi kada sam čula da se tragedija dogodila u njenom stanu postala sam ubeđena da ima nečega zlog u toj zgradi i da je to doprinelo i njenoj tragediji" - zaključila je pevačica.
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>