Region

Svet

Tap 011 u gostima na radiju Svet Plus (Foto+Audio)

Sinoć ste na radiju Svet Plus mogli da pratite prvu emisiju nove sezone “VIP Špajza”, u kojoj su voditelj Miljan Radojević i poznata “tončica” Branka Bajić ugostili neprevaziđene članove grupe TAP 011.

Tap 011 u gostima na radiju Svet Plus (Foto+Audio)



Tap 011

Razlog ovog gostovanja bio je ponovno okupljanje grupe na velikom povratničkom koncertu zakazanom za 1. april ove godine u Beogradskoj Areni - NIJE ŠALA!

Svi koji su nas slušali sinoć u periodu od 20h -21h imali su prilike da čuju zanimljiv intervju sa ekipom uvek raspoloženom za dobro zezanje, koju su ovog puta činili Goca Tržan, Ivana Peters, Milan Bojanić i Đorđe Pajović. Peti član grupe Petar Stupar opravdano je odsustvovao.

Tap 011

Ovom prilikom mogli ste da čujete sve informacije u vezi sa najavljenim koncertom, kao i neke od zanimljivosti koje su grupu Tap 011 pratile tokom 90ih godina. Naravno, bilo je reči i o tome čime su se članovi bavili nakon raspada i kako su uopšte došli na ideju da se ponovo okupe.

Tap 011

Sve u svemu, saznali smo da će koncert biti izuzetno zanimljiv i pun iznenađenja, kao što smo i navikli od ove nekada mega-popularne grupe.
Nadamo se da ste uživali uz naš program, kao i da ćete nas pratiti svakog ponedeljka u 20 časova.

Tap 011

Vidimo se 1. Aprila u 21h u Beogradskoj Areni, a do tada pogledajte najbolje delove sinoćnjeg gostovanja kod nas.

Tap 011

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>