Svet

Region

Ćerka Whitney Houston: Nisam šmrkala kokain, namestili su mi!

Maloletna ćerka Whitney Houston,demantovala je tvrdnje da je uhvaćena kako šmrče kokain. Naime, ona je na svom Twitter profilu, samo 24 sata posle objavle fotografije napisala da joj je sve namestio ljubomorni bivši dečko i da se zahvaljuje svojoj porodici, posebno majci, Whitney Houston što joj daje snagu da se nosi sa problemima.

Ćerka Whitney Houston: Nisam šmrkala kokain, namestili su mi!



"Bivša, vrlo draga osoba mi je ovo učinila. Namestio mi je tako da izgleda tako kako izgleda. Bog će mu se osvetiti. Ali nije tako kako izgleda. Ljudi će učiniti bilo što za novac što je zaista tužno i ovo me je vrlo povredilo" - napisala je  Bobbi Kristina i rekla da će podići glavu visoko posle ovoga i okrenuti se Bogu.

"Neizmerno volim svoju porodicu. Moja majka me utešila i hvala joj za to. Hvala ti Bože što si me blagoslovio fenomenalnom porodicom i neverovatno fenomenalnom majkom. Hvala ti što mi daješ snage da idem napred i ostavim prošlost iza sebe"
- nahvalila je Bobbi svoju majku koja zadnjih meseci tvrdi da je čista od kokaina koji je godinama uzimala.

Ćerka Whitney Houston smatra da su fotografije procurele nakon "grozne veze koja je uništena". "Ja sam bila zaljubljena, a on je bio zaljubljen u novac. Naučila sam lekciju", napisala je na svom Twitter profilu i dodala kako je ovo poslednji put da priča o tome.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>