Region

Svet

Saša Ćurčić: Iskopao sam svoj grob

Od trenutka kad se ponovo vratio u vilu i postao ravnopravni učesnik u rijalitiju “Parovi”, Saša Ćurčić ne iznosi one uvrede kao na početku, smirio se, pati zbog devojke koja je van rijalitija I odbija da se pojavi pred kamerama, iako je priznao da je u “Parove” ušao ne bi li prozivao estradu, Željka Mitrovića, lezbijke i pedere, ali kao i što smo videli i sve ostale koji mu se nađu na putu.

Saša Ćurčić: Iskopao sam svoj grob



Naime, Đani je razgovarao sa Suzanom, govorio joj je o razlozima svog ulaska u vilu.

"Došao sam ovde iz inata nekim ljudima" –rekao je Đani.

"Ušao sam namerno da bih isprozivao sve ljude. Rekao sam istinu, o lezbijkama, o pederima… To nema cenu. Ja sam iskopao sebi grob. Čula si šta sam sve rekao. Svi su čuli. Novine su sve prenele. Postoje snimci. Namerno sam neke stvari uradio. I to za Mitrovića I sve one I šta sad? Sad mogu samo da se okrenem I odem!"

Kad se začula pesma “Ne može nam niko ništa”, Đani je rekao da je to lažna pesma, da je ne voli I da nema istine u rečima pesme. Jer, niko nije jači od sudbine I nema nepobedivih.

Nastavio je da pravi šou, ali bez prozivki. Rast nagrade na 221.000 evra za pobednika rijalitija “Parovi”, Ćurčiću je dao ideju kako da nagrada bude još viša. Ivani Milunović, kumi sa kojom je ušao u rijaliti predložio je da ima seks pred kamerama sa karatistom Milošem Vukovićem.

"Idi odmah do Rikija, pod jorgan, završi to I donesi nam pare!" – rekao joj je Đani smejući se.

"Vidiš da smo mi u minusu. Polomio sam stolicu, sad sam prosuo vino po stoljnjaku, to će nam sve odbiti od honorara. Pa, mi ne možemo da zaradimo, koliko nam odbijaju."

"Ako se Zorica ne ljuti, hoću" – rekla je Ivana.

"Ma kakva Zorica. Ona će da peva ako joj damo pet hiljada evra. Cela Sremčica gde ona živi nema pet hiljada evra. Znam predsednika opštine. Dinara nemaju. Biće prezadovoljni kad dobiju neku kintu."

"Razmisliću" – nećkala se Ivana.

"Nemoj da se razmišljaš, uradi šta ti Đani kaže" – dobacio je I Nenad Jevremović, dečko Milice Majstorović.

"Kumo, da se njiše jorgan, da se vidi da je Riki zadovoljan I eto povećanja nagrade na 300 hiljada! Pa, valjda tvoj seks pred kamerama vredi 79.000 evra!"

Ivana se smeškala, obilazila oko stola.

"Idi ajde, digni suknjicu I odradi šta treba."

Svi su se smejali.

Dok je trajala žurka, Peđa je pitao Ivanu o ljubavi.

"Imam staru ljubav koja me svaki put iseče kad se najmanje nadam, a imam I sigurnu priču, koja me čeka."

"A Ćurčić?"

"Njega volim na mnogo načina, ali o njemu ne razmišljam na taj način, jer je nestabilan. Menja raspoloženja. Poznaješ ga bolje od mene…"

U razgovoru sa Đanijem, Peđa je, navijao za Ivanu.

"Ova mala te sluša, dobra je. Slažete se kao prijatelji, a nije lako danas imati prijatelja."

"Nisam svoju devojku zvao deset dana. Neće da dođe na dve sekunde da se pojavi. To me boli. Neće da me podrži" – rekao je Đani.

"Zaboravi je, Saša. Odmah je zaboravi. Tebi treba neko ko je uz tebe I kad ti nije dobro. Lako je imati ribu kad ispadaju pare iz džepova, tada je sve lako. Tebi treba devojka kad si najslabiji. Ako je tad pored tebe, onda je ona prava. Ova mala nije loša. Tu je i kad si pijan,i kad svašta govoriš, tu je pored tebe i sluša te. A, živi I u Zabeli, pa ako te smeste tamo, dolaziće ti."

Izvor: poznati.info

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>