Region

Svet

Andreana Čekić otkrila istinu o skandalu: Demolirala sam hotelsku sobu zbog dečka!

Pevačica Andreana Čekić nakon pet godina progovorila je o incidentu u Crnoj Gori kada je zbog svađe sa tadašnjim dečkom demolirala hotelsku sobu.

Andreana Čekić otkrila istinu o skandalu: Demolirala sam hotelsku sobu zbog dečka! Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs




U emotivnom razgovoru, Andreana je priznala da nije ponosna na taj period, ali je štetu nadoknadila i danas se sa smehom priseća te epizode iz 2019. godine.


Pevačica Andreana Čekić konačno je progovorila o skandalu koji se dogodio pre pet godina u Crnoj Gori, kada je zbog tadašnjeg dečka demolirala hotelsku sobu. Nedavno je objavila novi album koji je oduševio njene koleginice, a uz smeh se prisetila događaja iz 2019. godine.

"Bio je ozbiljan skandal, cela Crna Gora je brujala," rekao je voditelj, dok je voditeljka dodala: "Kad ona voli, ona lomi." Andreana je priznala da nije ponosna na taj period, ali je istakla da se "ponela" kao pravi džek i nadoknadila svu štetu. "Ne što lomi i što voli, ona plati na kraju. Imala si svađu sa tadašnjim partnerom i polupali ste hotelsku sobu," rekao je voditelj.

"Ne 'mi', sama ja!" naglasila je Andreana.

"Sutradan si došla i platila štetu," dodao je voditelj.

"Shvatila sam da sam mogla biti rokerka, jer sam se ponašala kao rok zvezda. Demolirala sam hotelsku sobu jer smo se posvađali. Isekla sam petu jer sam polomila sve, ostao je samo krevet. Pozdrav za ljude u hotelu, mislim da su mi dali i popust. Bilo je mnogo štete. Nisam ponosna na to, ali mladost-ludost," zaključila je Andreana Čekić.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>