Svet

Region

Anđelina Džoli dala mudar savet svima onima koji prolaze kroz težak period!

Anđelina Džoli, osim što je poznata po svom glumačkom talentu, takođe je poznata i po svojoj humanitarnoj aktivnosti i mudrim savetima koje deli javnosti. Nedavno je ponovo privukla pažnju medija kada je podelila inspirativnu poruku o suočavanju s teškim periodima u životu.

Anđelina Džoli dala mudar savet svima onima koji prolaze kroz težak period! Foto: YouTube Printscreen/US Today



Glumica je podelila svoje lično iskustvo suočavanja sa izazovima i teškoćama, ističući važnost otpornosti i samopouzdanja tokom takvih trenutaka. 

"Idi pravo kroz to. Doslovno pravo kroz to. Oseti to, budi u tom trenutku. Nemoj izbegavati, potpuno uroni u to, osećaj sve i onda prođi kroz to i onda izađi kroz to na drugu stranu. Nemate izbora. Znate to je ono, kako se kaže, hodajte kroz vatru. Ali, hodaš kroz to  " - rekla je Anđelina Džoli




Ova poruka dolazi u pravo vreme, s obzirom na globalne izazove s kojima se svet suočava, a mnogi pojedinci prolaze kroz lične bitke i teškoće. Anđelina Džoli svojim rečima podseća na važnost samopomoći, podrške drugih i čvrstog stava u suočavanju sa životnim izazovima.

Njeni saveti ohrabruju sve koji se bore s teškim periodima da ostanu hrabri, da traže podršku i da se sete da svetlost uvek dolazi nakon tame.

Slične vesti: ​Novak Đoković osvaja petu Laureus nagradu: Neprikosnoveni kralj tenisa!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>