Region

Svet

Šokantno izdanje Jovane Jeremić u Jutarnjem programu: Skinula se i pokazala donji veš (FOTO)

Jovana Jeremić, koja je u vezi s preduzetnikom Draganom Stankovićem, vlasnikom lanca pekara, nikada ne prestaje da privlači pažnju gledalaca svojim stilovima u "Jutarnjem programu", a ovakvo izdanje popularne vodiiteljke će se sigurno prepričavati.

Šokantno izdanje Jovane Jeremić u Jutarnjem programu: Skinula se i pokazala donji veš (FOTO) Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



Tokom emisije "Novog vikend jutra", njeni gosti bile su žene koje se brinu kako o estetici, tako i o unutrašnjoj lepoti, ističući važnost nege za održavanje tela i zdravlja. Međutim, Jovana Jeremić nije bila sasvim pažljiva prema svom minijaturnom peškiru, koji je u jednom trenutku pomaknut, otkrivajući više nego što je trebalo. Time je svima omogućila da vide koji donji veš nosi.

Ovo neočekivano otkriće privuklo je veliku pažnju javnosti i nastavilo da bude tema razgovora nakon emitovanja emisije. Jovana, inače poznata po svom eleganciji i stilu, ovog puta je postala predmet rasprave zbog ovog nenamernog modnog incidenta.


Foto: Printscreen TV Pink

- Mene svi pitaju na čemu sam? Neki misle da sam na alkoholu, neki na nedozvoljenim supstancama, a ja kažem da sam na struju. Ajde sada da objasnimo ljudima šta ćemo da radimo - rekla je Jovana tada.

- Danas ćemo da ti radimo masažu, koja će ti momentalno izbaciti vodu iz organizma - rekla je gošća. 

- Šta se preporučuje, kakve masaže?

Slične vesti: ​Dragana Mirković se hitno oglasila i poslala jasnu poruku Dari Bubamari! (FOTO)

- Da se pored nekog fizičkog izgleda, trudimo da i organizam poprimi sve dobro tokom tretmana - rekla je gošća.

- Ja sam neko ko se trudi da pazi šta jede, jer znam da se gojaznost stvara zbog limfnih žlezda. Žene često govore da su jele nešto jako slano, pa im se zalepilo. E, ja se trudim da vodim zdrav život, da ne bih bila kao trokrilni orman - rekla je Jovana.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>