Film

Muzika

Vesti

glumi najnovije vesti - strana 7

Rade Šerbedžija u novom filmu glumi Albanca

Rade Šerbedžija u novom filmu glumi Albanca

Drugi deo filma “Oteta” snimaju po scenariju Lika Besona, a u režiji Olivija Megatona. U akcionom trileru, čija se radnja odvija u Istanbulu, Rade Šerbedžija igra Albanca Murada, oca mladića koga je ubio penzionisani agent CIA, a koga igra Lijam Nison. U nastavku je težište priče na njihovom obračunu, jer će Murad pokušati da se osveti otmicom agenta CIA i njegove supruge, a njih će pokušati da spase njihova kćerka.

Pročitaj više

Jelena Rozga glumi u Tesnoj koži

Jelena Rozga glumi u Tesnoj koži

Nakon što su se u kultnom filmu tumačeći same sebe proslavile Lepa Brena, Zorica Marković, Snežana Babić, Suzana Perović, na red je došla i hrvatska pevačica Jelena Rozga. Kako je potvrdila Jelenina menadžerka za odnose sa javnošću Gordana Labović, pregovori sa njom još uvek su u toku, a Jelena će u filmu, osim što će glumiti samu sebe, imati i stvarnu ulogu u nastavku legendarne "Tesne kože".

Pročitaj više

Nataša Bekvalac glumi u Turskoj seriji

Nataša Bekvalac glumi u Turskoj seriji

Pevačica Nataša Bekvalac uskoro bi trebala da se pojavi u jednoj od najskupljih TV novela u Turskoj, čije bi snimanje trebalo uskoro da počne. Kada su čelni ljudi producentske kuće "Šou TV“ iz Istanbula videli duetsku pesmu Nataše Bekvalac i Emine Jahović "Gospodine“  istog trenutka su se zaintresovali za pevačicu.

Pročitaj više

>