Region

Svet

Region

Jelena Rozga glumi u Tesnoj koži

Nakon što su se u kultnom filmu tumačeći same sebe proslavile Lepa Brena, Zorica Marković, Snežana Babić, Suzana Perović, na red je došla i hrvatska pevačica Jelena Rozga. Kako je potvrdila Jelenina menadžerka za odnose sa javnošću Gordana Labović, pregovori sa njom još uvek su u toku, a Jelena će u filmu, osim što će glumiti samu sebe, imati i stvarnu ulogu u nastavku legendarne "Tesne kože".

Jelena Rozga glumi u Tesnoj koži



Pored standardne glumačke postave, pojaviće se i brojni mladi glumci među kojima i Nataša Marković, Sonja Kostić, ali takođe i Zoran Cvijanović i Ljuba Bandović. U nastavku će se pojaviti čak dve pevačice, od kojih će jedna biti Nataša Marković, a u toku su pregovori sa Jelenom Rozgom, koja će osim što će možda da glumi samu sebe, imati i stvarnu ulogu u nastavku legendarne "Tesne kože".

Milan Živković, režiser i scenarista serije, potvrdio je da je snimanje već počelo:

"Mi uveliko radimo i nastavićemo da radimo, prvi kadrovi su već "pali", a što se tiče pravnih i moralno-profesionalnih stvari, o tome ne želim da se bavim ovom prilikom" - rekao je Živković.

On je otkrio nekoliko detalja nastavka:

"Osnovni elementi su zadržani, ali porodica Pantić je brojčano uvećana. Došla su neka nova deca, zetovi, a sa velikim žaljenjem smo se oprostili od Olivere Marković koja je igrala tetku u četvrtom delu. Sestru Ružice Sokić, Sidinu sestru u seriji, u petom delu igraće Seka Sabljić. I dalje je u prvom planu sukob mlađeg referenta Dimitrija Pantića i direktora Srećka Šojića. Ako neka analogija sa svarnošću postoji, mi želimo da mali čovek pobedi Šojića u filmu a onda i u stvarnosti" - rekao je Živković.

Aleksandar Mladenović, producent "Game" izrazio je zadovoljstvo zbog saradnje sa Prvom televizijom i da će pravna pitanja prepustiti pravosudnim organima zemlje

"Podneta je krivična prijava protiv Siniše Pavića, Zorana Jankovića i "Košutnjak filma". Preduzeli smo sve zakonom predviđene mere i očekujemo da reformisano pravosuđe u ovoj zemlji zaista počne da funkcioniše i da se autorska prava zaštite. Želim da se zahvalim celom glumačkom sazvežđu i Prvoj televiziji sa kojom smo zaključili ugovor, i veoma mi je žao što je smo na početku saradnje sa renomiranom televizijskom kućom došli u situaciju da se stvara nepoverenje" - bio je iskren Mladenović.

Izvor: Smedia



 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>