Region

Svet

Region

Nemanja Vidić ponovo u Zvezdi!? Možda samo u filmu!

Scenarista filmova "Do koske", "Munje" i serijala "Mile protiv tranzicije" Srđan Anđelić, režiraće film o ljubavi navijača prema Nemanji Vidiću. Film "Artiljero" čije snimanje počinje na proleće, govori o tinejdžeru koji je potpuno zaluđen likom i delom slavnog fudbalera Mančester junajteda Nemanjom Vidićem. Producenti filma su počeli dogovore sa poznatim fudbalerom koji bi trebalo da se pojavi u ovom ostvarenju.

Nemanja Vidić ponovo u Zvezdi!? Možda samo u filmu!



"U filmu 'Artiljero' reč je o mladiću koji obožava Nemanju Vidića i koji pokrene čitavu akciju kako bi ga vratio u Crvenu zvezdu iz Mančester junajteda. On uspeva da organizuje veliki broj svojih prijatelja preko Facebooka da pokrenu akciju i naprave peticiju u Zvezdi za dovođenje njegovog fudbalskog idola", rekao je Srđan Anđelić "Blicu". Scenarista, odnosno reditelj, dodaje da će film biti  "pitka komedija sa ozbiljnom socijalnom pozadinom".

"Momak prosto smatra da mu je potrebno da odrasta uz nekog pravog idola poput Vidića i da to žele na hiljade njegovih drugova. Njima je važno da on igra u Crvenoj zvezdi kako bi mogli da svake nedelje gledaju njegove bravure. Kada momak zainteresuje nekoliko stotina prijatelja za svoju misiju, pojavljuje se jedna tinejdžerka koja želi da snima dokumentarni film o njemu". Anđelić će najveći broj uloga poveriti neafirmisanim mladim glumcima ali i da će i jedan od glavnih likova biti i Nebojša Glogovac. Naziv filma preuzet je iz slenga brazilskih navijača koji su svoje omiljene fudbalere zvali tim imenom.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>