Region

Svet

Era Ojdanić: Đubrad, lisice i ološ na estradi

Ovih dana po medijima se šuška da bi pevač Era Ojdanić mogao da uđe u rijaliti "Dvor" i na taj način dodatno podgreje atmosferu, koja polako dostiže svoj maksimum.

Era Ojdanić: Đubrad, lisice i ološ na estradi



"Ne mnogu više da ih gledam toliko mi je muka! Samo još fali da Lepa da sisu Bokiju 13, pa da cirkus bude komletan. Kada bih ušao na Dvor pomogao bih Maji, Milošu i Đusu da raskrinkaju tu bandu. Ma, razbio bih ih kao petao plevu. Ako ne uđem, moraću da potražim sebi mesto u psihijatrijskoj bolnici "Laza Lazarević". Kakva je kompletna situacija na estradi, još kad izađu i ovi sa Dvora, u toj bolnici će biti najbezbednije da se sklonim od svega" - rekao je Era i dodao zašto u poslednje vreme pljuje po kolegama sa kojima je nekada bio u dobrim odnosima.

"Što da glumim budalu i da ih branim kad oni sami narodu pokazuju kakvi su? Nije narod blesav, sve se vidi. Ovi rijaliti su super i neka ih bude što više jer nema boljeg načina da se vidi ko su i kakvi su ljudi sa estrade. Sada publika lepo vidi koliko tu ima đubradi, lisica, ološa i foliranata. Ja sam uvek bio ono što jesam, nisam glumio ludilo jer sam prirodno lud"!

Era i dalje ne prestaje da napada svoju dugogodišnju koleginicu Lepu Lukić iako je sa njom do ulaska u rijaliti "Veliki brat" bio u odličnim odnosima.

"Bio je to trenutak slabosti. Mislio sam, stara je žena, nema smisla, ipak se znamo decenijama... Ali, sad mi se još više smučila. Koju kraljicu ona glumi? Pa, ona je kraljica kao moja pokojna baba Božana, koja je umrla pre 30 godina. Zbog nje bih voleo da uđem na Dvor da se preseče. Kad je ušao Miloš, ona se prestravila da ne uđem i ja. Pod stresom je zbog mene jer veće folirantkinje na estradi nema. Ako, neka je tamo, da narod vidi ko je i kakva je" - izjavio je Ojdanić i dodao zašto sada napada i svog kolegu Mitra Mirića.

"Video je narod kakav je. On trezan nema petlju ni za šta. Ima toliko fobija da trezan ne može ni pred publiku, ni pred reflektore. Svi mi na estradi dobro znamo kakav je Mitar Mirić. Čim se napije, on nasrće na ženske i hoće da se bije. Načisto pobudali i ne zna šta radi. Pred milionima gledalaca napravio je budalu od sebe, dozvolio da mu se svi smeju i da ga izbace" - rekao je Era i dodao da Mitar kod Urške nije imao nikakve šanse.

"Ma kakvi, on je spopadao, ali da je kojim slučajem i uspeo da je skine do kraja, narod bi uživo gledao kako Mitra pogađa infarkt. Ne bi on golu Uršku izdržao. Mitra je pre 13 godina zauvek sredila njegova žena zato što je bio mnogo nevaljao. Tako da on, jadan, ne može ništa sem da glumi frajera"!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>