Region

Svet

Jelena Karleuša: Zamislite kada bi svi vi uradili jedno humano delo! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša pokazala je udomljenog psa koji je preživeo golgotu od (ne)ljudske ruke i pozvala sve da učine neko dobro delo. Zamislite kada bi svi vi uradili jedno ovakvo humano delo! Zar ne bi svet bio mnogo lepše i bolje mesto?!

Jelena Karleuša: Zamislite kada bi svi vi uradili jedno humano delo! (VIDEO) Screenshoot/Youtube/kurir




Pas koji sada živi jednim, možemo reći savršenim životom, bez obzira na svoj hendikep, usvojen je od strane Jelene Karleuše, iz Odžaka. Jelena je na društvenim mrežama saznala za ovaj gnusan čin "čoveka" nad nedužnim bićem.

Bio je potreban novac za operacije i lečenje, a obzirom na povrede koje su psu nanete, najbolje je bilo ipak prebaciti ga u Beograd gde bi imao adekvatnu medicinsku pomoć.


Apelujemo na sve, da zaobiđu životinje ako ih ne vole, a ne da ima nanose bol. Osoba koja može da uradi ovako nešto jednom nedužnom biću, sutra može i vama. Prijavite svako nasilje nad životinjama! A Jelena Karleuša poziva sve da urade bar jedno dobro delo, udome, pomognu, spasu, ulepšaju život bar jednom psu ili maci. Zamislite samo kako bi ovaj svet tada izgledao...








U video snimku, između ostalog, poslušajte jezivu priču ovog nedužnog psa kome je neki monstrum odsekao šape.



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>