Zadruga

Parovi

Aca Bulić se oglasio nakon što mu je sin priveden! (VIDEO)

Dragan Aca Bulić se oglasio nakon mu je sin priveden. Ako ikad napravi nešto što ne valja odgovaraće kao i svi ostali građani...

Aca Bulić se oglasio nakon što mu je sin priveden! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






Aleksandar Jusa Bulić (24), sin Dragana Ace Bulića, priveden je danas u policijsku stanicu Voždovac. Sa njim su privedeni i Ivica V. (45) i Ilija Č. (42).


Kako je već objavljeno, oni su bili u automobilu BMW, za kojim je policija tragala, a nakon prijave da su osobe iz tog vozila pokušale da otmu čoveka na Autokomandi.

Policijska patrola zaustavila je BMW u Ustaničkoj ulici, a potom su pronašli i Kostu S. (33), koji je prijavio događaj.

- On je izjavio da je došlo do nesporazuma u saobraćaju i da su dva muškarca izašla iz BMW i pretili mu. Nakon obavljenog razgovora sa sve 4 osobe i konsultacije sa dežurnim zamenikom tužioca svima je podneta prekršajna prijava u redovnom postupku - kaže izvor "Blica".

Ovim povodom za domaće medije oglasio se Aleksandrov otac Aca Bulić, koji je potvrdio da je do konflikta u saobraćaju došlo, međutim, kako tvrdi, svađa nije eskalirala.

- Čuo sam da je bilo u saobraćaju u gradu, u gužvi nekog verbalnog konflikta, (prim. aut. Aleksandar) trenutno je u stanici Voždovac. Uveren sam da nadležni organi rade svoj posao valjano, znam da je dobar i pametan dečko i ima odgovornost. Ako ikad napravi nešto što ne valja odgovaraće kao i svi ostali građani. Kad budem imao više informacija, na raspolaganju sam vam. Hvala na razumevanju- izjavio je Aca za "Informer".

 

Najgore tate horoskopa! Roditeljstvo nije za njih!



 


Aleksandar je, kako se pre dve godine pisalo, bio u vezi sa Helenom Topalović, ćerkom Milana Topalovića Topalka

Izvor blizak pevačevoj ćerki tada je otkrio da su Helena i Aleksandar bili nekoliko meseci zajedno, ludo su se voleli, ali su ipak shvatili da nisu jedno za drugo. Po svemu sudeći oboje su našli mirnu luku kraj drugih partnera i odlično im ide.

Topalovićeva se udala za bivšeg muža voditeljke Jelene Dimitrijević, dok je Bulić za svoju životnu saputnicu izabrao devojku koja nije deo javnog sveta s kojom je pre dve godine dobio i sina. 

I dok je danas objavljeno da je Helena u drugom stanju, o Bulićevom sinu vesti nisu tako dobre.
 

Produžen konkurs za izbor Heroja - finaliste čekaju vredne nagrade!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>