Style

Ljubav

Najgore tate horoskopa! Roditeljstvo nije za njih!

Ovo su po najgore tate horoskopa! Možda su dobri partneri ali roditeljstvo nije za njih jer  je to prilično odgovorna i zahtevna uloga...

Najgore tate horoskopa! Roditeljstvo nije za njih! Svet Plus




Ako testirate svog dragog da li je dobar "materijal" za tatu, možda nije loše da pogledate listu znakova koji nisu baš za ulogu očeva...



Roditeljstvo je prilično odgovorna i zahtevna uloga i mnogi nisu ni sanjali kako ono izgleda dok nisu postali roditelji.

Možda se u horoskopu savšeno slažete sa određenim znakom i on je izvrstan partner na mnogim poljima, ali to ne znači da će biti i dobar roditelj.






Ovo su najgore tate na osnovu znaka kojem Zodijaka:


Jarac
Njihova nesigurnost i krutost koja ih odlikuje često su velike prepreke u odgajanju deteta, kao i da budu bezbrižni i zabavni roditelji, što im je velika želja. Roditeljstvo im ne leži i ono je zapravo za njih teško iskustvo jer su po prirodi vrlo "ukočeni“.


Vodolija
Iako je po mnogima Vodolija savršen partner koji se uklapa sa nekima, vrlo elokventan i ambiciozan, to se ne odnosi na roditeljstvo. Uobičajeno zauzeti svojim poslom i posvećeni projektima, Vodolije se baš i ne snalaze u ulozi roditelja i to iskustvo im se čini kao gnjavaža i obaveza.






Ribe
Iako su po prirodi brižljive, Ribe često to neće pokazivati kada je u pitanju odgajanje dece. Toliko su nekada zauzete sopstvenim potrebama, da im nije prirodno uvek da nesebično odgoje dete, prenosi Astrology. 


Ako su zadovoljni svojim životom i time gde se trenutno nalaze, verovatno će biti i izvrsni roditelji. Sa druge strane, ako im nešto nije po volji, njihova zamišljenost se neće dobro odraziti na odgajanje deteta.
 

Kalkanski krugovi 2 epizoda 4: Suočavanje! (VIDEO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/srećna republika

Povezane vesti:


>