Region

Svet

Jelena se oglasila o braku bivšeg muža i starlete Helene Topalović!

Bivša voditeljka Jelena Dimitrijević prvi put se oglasila o braku bivšeg muža Dragana Aleksića i starlete Helene Topalović.

Jelena se oglasila o braku bivšeg muža i starlete Helene Topalović! Screenshoot/Instagram

Ona otkriva da sa ocem njenog deteta nije u dobrom odnosu i da je bajka koju ćerka pevača Milana Topalovića prikazuje na društvenim mrežama ne zanima.Na početku intervjua supružnicima je pripretila:


- Bolje im je da nikad ne koriste fotografije i snimke mog deteta na društvenim mrežama, jer će odgovarati pred zakonom!Kako si prihvatila saznanje da ti se bivši oženio Helenom?

- Prihvatila je ona njega i on nju, mene to ne zanima. Ne tolerišem ružno i nedolično ponašanje oca prema detetu. To ne prihvatam ni od jedne ni od druge strane.Na šta konkretno aludiraš?

- To što imam da ispričam, reći ću isključivo pred kamerama, pozovite me u emisiju neku.
Da li smatraš da je njihov brak iz koristi, kao što se spekuliše?

- Mislim da ljudi bolje znaju nego ja.Kad ste se venčali, kao bomba je odjeknula vest da si se udala za milionera iz Dubaija, je l' on zaista tako imućan?

- Ne znam da li Gago zaista ima novca. Čovek nije iz Dubaija, nema milione, koliko ja znam, naš brak nije bio iz koristi.
U kakvom ste sad odnosu?

- Odnos, šta to beše? Mislite, se**ualni ili ljudski? Mi se ne odnosimo, mi se zapravo ne podnosimo. Prema meni nema nikakve obaveze. Kad smo bili u braku, ispunjavao je, sad može da popunjava tamo gde treba.Da li je Helena bila jedina poznata žena s kojom je bio?

- Nisam istraživala, bio je dovoljno dobar dok smo mi bili zajedno.
Čime se ti baviš, od čega živiš?

- Pre svega zdravim životom, svojim detetom i uspešno prodajem garderobu u zemlji i inostranstvu. Na mom Instagramu je kompletan izveštaj mog rada. Ovo je prvi i poslednji put da pričam o bivšem, a o svojim poduhvatima ću vrlo rado.Kakav je tvoj ljubavni život?

- To nikad niko neće znati. Kad se budem udavala, bićete obavešteni, jer ja ne krijem muža - zaključila je za "Kurir".


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir


>