Ostalo

Sme�no

Bizarno! Devojka se udala za momka koji je pet puta upucao! (VIDEO)

Jedna devojka iz Brazila udala se za momka koji je pet puta upucao! Bizarno! "Ja sam to izazvala, on je uvek bio dobar i pažljiv prema meni" izjavila je Mišel Šolser.

Bizarno! Devojka se udala za momka koji je pet puta upucao! (VIDEO) Foto: Facebook/Micheli Schlosser




Devojka iz Brazila oprostila je bivšem dečku koji ju je upucao 5 puta, a onda je rešila da se uda za njega.


Stravična priča dogodila se pre gotovo tri godine u Brazilu. Mišel Šolser imala je 25 godina kada ju je tokom svađe dečko upucao pet puta, a onda je usledio događaj koje je sve ostavio u šoku, piše španski Clarin.

Žrtva je pred sudom tražila oslobađajuću presudu za svog dečka:

“Već je platio za svoju grešku i sigurna sam da više neće. Uvek je bio pažljiv prema meni.”

Nakon njene izjave, žena je od sudije zatražila dopuštenje da zagrli i poljubi Lisandra Rafaela Poselta, koji je tada imao 28 godina. Žrtva je pred sudom izjavila:

“Ja sam to izazvala. Nikad me nije napao, uvek je bio jako dobar prema meni”, rekla je.


Rafael je osuđen na 7 godina kućnog zatvora, pet za pokušaj ubistva i dve za nedopušteno posedovanje oružja. Od avgusta 2019. bio je u pritvoru i sve to vreme proveo je u istražnom zatvoru.




 



Kad je 2020. godine sud rekao da muškarac neće ići u zatvor, Mišel je aplaudirala u sudnici.

“Ovako nešto nikada nije viđeno”, rekao je tada tužitelj Pedro Rui. “Žena je imala neverovatnu sreću što je ostala živa. Meci su i danas zaglavljeni u njenom telu.”

Hici su je pogodili u glavu, levu ruku i leđa. “Dan pre toga, pretio joj je da će je ubiti", dodala je tužiteljka.



Želi da se uda za čoveka koji ju je upucao

Prema iskazu sudije žena je tokom suđenja rekla da želi da se uda i proživi ostatak života s muškarcem koji je pokušao da je ubije. “U vezi smo i jako se dobro slažemo. I ono što se dogodilo ojačalo nas je. Nije imao nameru da me ubije. Naravno da je za*ebao, ali sigurna sam da to više neće da ponovi. Uvek se dobro ponašao prema meni. Koji muškarac ima punu sobu slika svoje devojke? Ni jedan, a on ima", rekla je tada Mišel.


Nakon suđenja, u februaru 2020., muškarac se vratio u zatvor na izdržavanje kazne u poluotvorenom režimu.

Pokušaj ubistva dogodio se u avgustu 2019., kada su se Mišel i Rafel posvađali na sred ulice, u prisustvu prijatelja. On je nakon svađe kojoj je prethodila i tuča otišao s mesta događaja, ali se vratio naoružan, vozeći motor.






Kad su shvatili da se muškarac približava, prijatelji su mladu ženu ugurali u automobil. Međutim, ispalio je sedam hitaca kroz zadnje staklo, pogodivši žrtvu pet puta. Primljena je u bolnicu kao hitan slučaj, ali srećom uspela je da se opravi od povreda.

Sledeći dan muškarac se pojavio u policijskoj stanici u pratnji advokata i predao iznajmljeno oružje. Kada je izašla iz bolnice prvo što je uradila bilo je da podnese molbu da ga poseti u zatvoru, ali je bila odbijena uz obrazloženje da tako rizikuje svoju bezbednost i da ugrožava postupak suđenja.





 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>