Region

Svet

Ulaznice za Tap 011 puštene u prodaju

Goca, Ivana, Milan, Đole i Pera već vežbaju „punom parom” i obećavaju odličnu zabavu i dobru svirku na koncertu u Beogradskoj areni, 1. aprila! Ulaznice za koncert grupe TAP 011 biće u prodaji od sutra, 10. februara po ceni od 1500, 2000 i 2500 dinara!

Ulaznice za Tap 011 puštene u prodaju



Posle više od 12 godina od poslednjeg zajedničkog nastupa, Tapovci će podsetiti sve prisutne na neverovatan uspeh koji su imali tokom devedesetih. Bend od 11 članova pratiće poznatu petorku a koncert će pratiti i najmodernija produkcija (zvuk, svetlo..) kao i brojna iznenađenja.

Za sada je poznato da će se na bini u Beogradskoj areni pojaviti i Ana Štajdohar i Nataša Guberinić koje su sa Tapovcima pridružile posle odlaska Goce i Ivane.

„Prvenstveno smo se okupili da ispunimo zajedničku želju da se nas petoro ponovo nađe zajedno na bini posle toliko godina, a onda i da izađemo u susret ljudima koji su nas kroz hiljade komentara molili da im omogućimo da nas ponovo čuju i vide u originalnoj postavi.“ - Izjavili su članovi benda povodom ponovnog okupljanja.

Vrapci, Bunda, Komšinica Mica, Okreni 95, Pekara, Lujka, Laži me i ostali brojni hitovi čuće se ponovo osveženi novim aranžmanima ali neće izgubiti ništa od onog zvuka koji ih je činio posebnim.

TAP 011 je definitivno bend koji je obeležio ’90.te. Nijedna žurka nije bila moguća bez nekog od hita Tapovca.

Ulaznice će biti u prodaji na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Kulturni centar Beograda, Eventim prodajnim mestima, „Ušće“ Shopping centar, knjižara Delfi (SKC), Gigstix Novi Sad i preko sajta www.arenabeograd.com, www.tickets.rs i www.eventim.rs.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

tap 011

Povezane vesti:


>