Region

Svet

Goca Tržan kasni na probu i pojačava mikrofon

Grupa Tap 011 počela je sa svakodnevnim pripremama i probama za koncert koji će se održati 1. aprila u beogradskoj Areni.

Goca Tržan kasni na probu i pojačava mikrofon





Goca je u stilu velike zvezde kasnila 30. minuta, dok je Ivana došla tačno na vreme i bila voljna da sasluša sve sugestije organizatora, tehničara kao i celokupne ekipe. Milan, Đole i Pera bili su presrećni što su ponovo u muzičkim vodama, jer su sva trojica posle raspada grupe počela da se bave drugačijim profesijama.



Ivana i Goca u početku nisu mogle da se dogovore koju će pesmu prvo da pevaju, pa je Goca na kvarno pojačala svoj mikrofon da bi uz manje napora mogla da se čuje jednako kao Ivana, koja na to uopšte nije reagovala.

"Naše ponovno okupljanje se desilo sada zbog toga što je vreme za to. Nije moglo ranije. Da je moglo, bilo bi. Svašta se pričalo, ali nije istina da smo se posvađali. Jednostavno, nismo bili u kontaktu neko vreme. Inače, tekstovi koje je Milan pisao su jako duboki, iako su nas u to vreme mnogi smatrali cirkuzantima" – rekla je Goca.

Ivana je sa druge strane otkrila da ponovno okupljanje zapravo i nije bila njihova ideja, već zamisao organizatora Arene.



"Okupili su nas ovi iz Arene, ovo je bio njihov predlog i svi smo u isto vreme pristali na takav aranžman. I drago mi je da jesmo. Zanimljivo, nešto od svojih tekstova sam zaboravila, ali sam Gocine sve zapamtila. Neverovatno" – rekla je Ivana Peters.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>