Region

Svet

Premijera: Goca Tržan - Ne daj mi ljubav! Pogledajte spot za novu pesmu VIDEO

Goca Tržan premijerno je predstavila spot za novu pesmu "Ne daj mi ljubav", koja definitivno već na prvo slušanje osvaja.

Premijera: Goca Tržan - Ne daj mi ljubav! Pogledajte spot za novu pesmu VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Pop pevačica već nas je navikla na provokativna izdanja, te mami uzdahe gde god da se pojavi. Goca je uvek u svojim spotovima isticala seksipil, ali ovoga puta slobodno možemo da kažemo da je izraženiji nego ikad pre. I ovoga puta reč je o brzoj pesmi za koju je tekst uradila Mina Marić, dok je za aranžman bio zadužen Kilotona bend, čiji je frontmen pevačicin suprug Raša Novaković.

Goca Tržan u ovom spotu pored seksipila pokazala je i svoj talenat za igru, a pored ženske plesne grupe, najveću pažnju privukla je i višestruki svetski šampion u plesu Lea Gracija Matejić, poznata po svojim fenomenalnim koreografijama u takmičenju Pinkove zvezdice, kojima je omugućila da od prve sezone šoua, nastupi pojedinih takmičara izgledaju magično. Takođe, Leu smo imali prilike i da vidimo u spotu Davida Radosavljevića za pesmu "Ti i ja",  koji je bio i jedan od glavnih favorita i miljenika Goce Tržan, gde je imala glavnu ulogu,.  

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>