Region

Svet

Vesna Đogani izgubila bebu u trećem mesecu trudnoće

Supruga Đoleta Đoganija Vesna u četvrtak uveče doživela je spontani pobačaj i izgubila bebu u trećem mesecu trudnoće. Iako je bio slomljen od bola Đole je morao da odradi zakazanu tezgu koju je imao u Minhenu.

Vesna Đogani izgubila bebu u trećem mesecu trudnoće



"Užasan je ovaj naš posao! Morao sam da pevam kad mi je majka umrla, pa onda sestra, a sada i ovo. Sve sam se nadao da će Vesna uspeti da izgura uprkos bolovima i povremenim krvarenjima, ali izgleda da je ovo bila božja volja. Žao mi je što je došlo do pobačaja, ali lekari kažu da je bolje sad u trećem mesecu nego kasnije u petom ili sedmom. Tek to bi bio pakao" - kaže Đole i dodaje:

"Sve je bilo ok dok se jednog dana nije požalila da se ne oseća dobro. Imala je intiman poroblem, pojavile su joj se neke bakterije i sukrvica, a doktorka koja je njen privatni ginekoliog više ju je predostrožnosti radi poslala u bolnicu na ispitivaanje. Veoma sam se zabrinuo kada sam čuo da će morati da ostane u bolnici, da leži i miruje, ali sam se svim srcem nadao da će sve biti uredu".

"Međutim, ispostavilo se da situacija nije naivna kao što nam se učinilo u početku. Iako su nam rekli da ta retka krv koja joj se pojavila još na početku trudnoće nije ništa strašno i da je manje više uobičajena pojava, ispostavilo se drugačije".

Đole kaže da ni jednog momenta nije posumnjao na najgore, a da ga je tešila činjenica da su mu lekari rekli da je poslednjih godina pojava rasprostranjena i da skoro svaka druga žena ima problem da održi normalno trudnoću.

"Kažu da je sve to posledica bombardovanja. Ranije nije bilo tako. Moja majka je devetoro dece rodila sama, a da nije otišla kod lekara. Totalno sam sluđen i očajan" - zaključio je sa suzama u očima Đole.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>