Region

Svet

Gagi: Anabela nije brinula o deci

Gagi Đogani prebacuje svojoj bivšoj supruzi Anabeli da nije dobra majka i da su se deca zbog nje razbolela kada je ušla u kuću "Velikog brata".

Gagi: Anabela nije brinula o deci



"Ja sam od nje napravio to jeste, a ona peva pesme grupe Fanki Dži bez dozvole. Uvek sam stajao iza kamera, a nju sam gurao u prvi plan. Sada to ne ume da poštuje. Čak je i decu ostavljala kod neke prijateljice a da me nije ni pitala. Ta žena ih nije pažljivo čuvala, pa su se razbolela. Mislim da stvarno nisam to zaslužio posle 15 godina zajedničkog života", izjavio je Gagi.

"Zamislite, čak mi je tražila 60 odsto imovine jer joj je tako Mladen savetovao. Novi dečko joj je rekao da ona to zaslužuje. Da li  to možete da zamislite!", u neverici je pričao Đogani.

Anabela je na te njegove izjave odgovorila: "Stvarno je užasno sve to što Gagi priča o meni. Kad sam ušla u kuću Velikog Brata, tražila sam blagoslov od njega i on mi ga je dao. Sam mi je rekao da se ne brinem, jer će on brinuti o našoj deci dok sam odsutna. Dogovor je bio da naše ćerke ostanu kod mene u stanu, sa mojoj prijateljicom i kumom moje majke, koja je i mene nekada čuvala."

"Istina je da su se deca razbolela, ali smešno je to što on priča, jer one imaju i oca, koji mi je obećao da će brinuti o njima", rekla je Anabela i dodala da je smešno Gagijevo uvlačenje Mladena u čitavu priču, jer je on u njen život ušao tek pre mesec dana.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>