Region

Svet

Brenina komšinica bivša snajka Osame bin Ladena

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović, koji već godinama imaju stan u Monte Karlu, nisu znali da im je prva komšinica Karmen bin Laden, bivša snajka Osame bin Ladena.

Brenina komšinica bivša snajka Osame bin Ladena



Tu informaciju u svojoj knjizi "Kondo, kondo" otkrila je novinarka Irena Divković Milanović, koja piše da je bivša supruga Osaminog najstarijeg brata Jeslama, 1988. godine pobegla iz Saudijske Arabije, da bi se šest godina kasnije razvela od Osaminog brata i konačno utičište pronašla u Monte Karlu.

Osim što je Lepa Brena priznala da nije znala da ona i Karmen imaju stan u istoj ulici, pevačica je dodala: "Nisam fascinirana svetskim džet setom. U Monte Karlo  idem na odmor i zaista ne vodim računa o tome ko se tamo nalazi. U kneževini je normalno da su ti poznate osobe komšije i da ih srećeš na svakom koraku. Tamo se poštuje njihova privatnost i kada ih vidim, ne zurim u njih".

Brena je otkrila da u Monte Karlu često popije kafu sa teniserom Ivanom Ljubičićem, a kao što je već poznato mnoge velike zvezde imaju stanove u ovoj maloj kneževini, među njima je i treći teniser sveta Novak Đoković.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>