Region

Svet

Zorica Marković napala Snežanu Đurišić i Šabana Šaulića

Iako je pevačica Zorica Marković poznata po tome da nema dlake na jeziku, ipak postoje osobe o kojima ne želi javno da priča ili da ih proziva.

Zorica Marković napala Snežanu Đurišić i Šabana Šaulića



Naime, harmonikaš iz Jagodine Bojan Nešić tvrdi da je Zorica nedavno u njegovom prisustvu najstrašnije izvređala svoje kolege Snežanu Đurišić i Šabana Šaulića, zbog činjenice da ih je angažovao da otpevaju himnu "Hej Srbija", koju je pomenuti harmonikaš posvetio fudbalskom selektoru Radomiru Antiću.

"Kada je čula pesmu, Zorica mi je je*ala majku što sam angažovao Snežanu i Šabana da to otpevaju. Valjda je bila ljubomorna što nju nisam zvao. Urlala je odakle mi ideja da Šaban, koji nije pravoslavne vere peva pesmu o Srbiji. Što se Snežane tiče za nju mi je rekla: "Šta si se ti našao pametan da je dižeš iz mrtvih?! Ona je bre upokojena pevačica!"

"E tu mi je već bilo jasno da je reč o ludoj ili pijanoj osobi.  Mnogo sam je gotivio, ali je stvarno preterala" - tvrdi harmonikaš.

Zorica Marković je demantovala celu priču i tvrdi da uopšte ne poznaje dotičnog harmonikaša.

"Nemam pojma ko je taj Bojan! Sve mi to smrdi na samo jedno - moja kafana radi najbolje na Balkanu, pa je i logično što mnogi ne mogu da me gledaju očima i što izmišljotinama pokušavaju da me sabotiraju."

Sa druge Šaban Šaulić i Snežana Đurišić imaju svoje viđenje priče: "Stvarno mi nije jasno ko bi se u današnje vreme bavio takvim stvarima, pogotovu kada je reč o verskoj i nacionalnoj pripadnosti. Ukoliko je zaista Zorica sebi dala za pravo da izjavi takvu glupost, onda to samo govori na kom je stupnju njena svest. Činjenica je da su ljudi spremni na koje kakve gluposti kako ne bi bili zaboravljeni, tako da me ništa ne iznenađuje" - rekao je Šaban Šaulić.

Snežana Đurišić ipak nije poverovala u priču harmonikaša: "Ne verujem da je Zorica to rekla. Istina je da žena nema dlake na jeziku, to stoji, i ja je volim što je takva. Na kraju krajeva, i da me ne voli, nije ona glupa da izjavi tako nešto. Nas dve se lepo slažemo i nemamo nikakvih problema" - rekla je Snežana.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>