Region

Svet

Ambis na nogama: Šaban i Ilda raspametili publiku! FOTO+VIDEO

Šaban i Ilda Šaulić proteklog vikenda nastupili su u nemačkom klubu Ambis, gde su publici u Ambisu priredili pravi spektakl.

Ambis na nogama: Šaban i Ilda raspametili publiku! FOTO+VIDEO Foto: Facebook/Ambis Club



Iako smo od Ambisa navikli da svakog vikenda ima goste koji prave nezapamćenu atmosferu, taj niz proteklog vikenda nastavili su Šaban i Ilda. U prepunom klubu publika je uživala u najvećim hitovima kralja narodne muzike i njegove ćerke.

Prva je na binu izašla Ilda koja je izazvala opšte oduševljenje publike, te im se obratila rečima: "Nadam se da ćemo se lepo provesti i uživati", a zatim zapevala svoj veliki hit "Stani dušo da te ispratim". Veoma raspoložena publika zajedno sa pevačicom pevala je uglas, a zatim su nastavili da se nižu hitovi poput "Sve zbog ljubavi", "Volim te", "Igračka" i mnogi drugi.



Nakon mlade pevačice, na bini se pojavio njen otac Šaban, koji je izazvao fenomenalne reakcije: "Jedan veliki pozdrav za sve vas, za domaćina ove diskoteke. Kako vam je bilo sa Ildom", upitao je Šaban, a onda se prolomio vrisak. Zatim je kralj pozdravio i svoje prijatelje koji su došli da ga podrže tokom nastupa, a onda je nastao potpuni haos kada je započeo nastup pesmom "Odlaziš, rušiš mi sne",  gde je publika pevala umesto Šabana.



Sjajna atmosfera potrajala je do ranih jutarnjih časova, a da je provod bio nezaboravan, govore i komentari publike, koja je prezodovoljna napustila klub u subotu.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>