Region

Svet

Boško Jakovljević: Televizija me je dosta promenila

Televizija Pink polako se priprema za novu sezonu "Plesom do snova". Kroz šou će ih i ovoga puta voditi popularni voditelj Boško Jakovljević i njegova koleginica Nataša Pavlović. Voditelj najavljuje dobru zabavu i "humanitarnu i plemenitu sezonu".

Boško Jakovljević: Televizija me je dosta promenila



Kao i do sada takmičari će pokazati svoje veštine u raznim plesovima i uz pomoć poznatih ličnosti pokušaće da dodju do ostvarenja svog sna. Dok šou u februaru ne krene, Boško je otkrio zašto se dugo nije pojavljivao na televiziji i čime se bavio u pauzi "Plesa do snova".

“S obzirom na to da je iza mene više od 15 godina televizijskog rada i barem desetak veoma gledanih šou programa, mislim da ni publika ni ja ništa ne propuštamo. Umem da odmerim situaciju i vidim gde je moje mesto i kad mi je vreme, a kad ne. Ovo je vreme rijalitija i šou programa, kad je zabava u pitanju, koje sam ja već iživeo tokom svog rada, i ne bih mogao ponovo da obrnem krug. A smatram da, ako se ja ne zabavljam, ni gledaoci neće sigurno" - kaže šarmantni voditelj i dodaje da kad nije na televiziji uživa u raznim modnim poslovima.

“Bavim se raznoraznim televizijskim i modnim poslovima koji mi prijaju. Uređujem emisiju 'Siti', radim kolekcije, promovišem brend 'Riplej' i mogu da kažem da se još dobro zabavljam”.

Boško takođe navodi da ne zna da li ga je popularnost promenila, jer se po njemu čovek menja sa godinama.

“Na to ne mogu da odgovorim precizno, jer se čovek i inače s vremenom menja. Volim da se svakodnevno menjam u smislu da želim, mogu i znam više, ne po svaku cenu, ali ni da uludo traćim vreme. Volim da sam okružen ljudima koji su barem u nekom segmentu inspirativni za kreiranje dobre energije, duhoviti, kreativni, šarmantni, obrazovani, što da ne, i lepi i mladalačkog duha. Popularnost me nije promenila, ali televizija sigurno jeste”.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>