Region

Svet

Fanovi hoće Jelenu Karleušu na Evroviziji

Dok RTS i dalje krije potencijalne učesnike oko izbora za ovogodišnju Evroviziju, publika urgira da naš ovogodišnji predstavnik bude Jelena Karleuša.

Fanovi hoće Jelenu Karleušu na Evroviziji



Prema zvaničnom saopštenju RTS -a ovogodišnji izbor za predstavnika Evrovizije biće dramatičan.

"Autora ili autore kompozicija koje će se takmičiti na izboru srpskog predstavnika na Pesmi Evrovizije 2011. predstavićemo 26. januara. U opciji su bili svi domaći autori koji su u dosadašnjem radu ispoljili kvalitet i talenat. Sigurni smo da smo napravili pravi izbor kojim će publika biti i te kako zadovoljna. Propozicije će biti slične kao prošle godine, publika će SMS porukama izabrati pesmu koja im se najviše dopada, ali će ovogodišnje takmičenje biti još neizvesnije i atraktivnije"!

Prošle godine, organizovana je prva grupa pod nazivom "Hoćemo JK na Eurosongu!”, ali usledile su i nove grupe čiji broj članova konstantno raste…

Komentari su razni, neki navode da ona ima sve što je potrebno za pobednika takvog takmičenja: Pojavu, scenski nastup, pa čak i supruga koji je poznat u Evropi.


Međutim, čelni ljudi RTS-a i dalje ne žele ništa konkretno da kažu:

"O imenima izvođača moći ćemo da govorimo tek kada bude saopšteno ime autora kompozicija, jer upravo autor u velikoj meri učestvuje u odabiru izvođača"!

Viber

Izvor: Svet Plus


>