Style

Ljubav

Mesečni horoskop za oktobar 2020. godine: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Mesečni horoskop za oktobar 2020. godine! Astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje! Jarčevi će u oktobru otkriti novu stranu ljubavi. Zauzete Ribe suočiće se sa ljubavnim razočarenjima u mesecu oktobru. Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Mesečni horoskop za oktobar 2020. godine: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus







STRELAC

Sa voljenom osobom ste u prethodnom periodu imali razmirice i sukobe, ali sada je pravo vreme da sve to stavite po strani i da poboljšate svoj odnos. Najviše vas u braku nervira monotonija, putuje vam se, istražuje vam se, željni ste novih iskustava. Zapostavili ste partnera i sada treba da ponovo probudite sve one lepe emocije. Bićete motivasani da polovinom meseca uzmete stvar u svoje ruke i da ideje sprovedete u delo. Partneru će se to dopasti. Slobodni Strelčevi će ući u skladnu i mirnu vezu, koja će im ulepšati naredni period.

Na poslu vas čekaju novi projekti i obaveze, koje ćete sa nestrpljenjem da roihvatite. Ipak, treba da ostavite malo vremena i za sebe i da nikako posao ne donosite kuće i ne mešate ga sa privatnom sferom. Zbog mnogo posla, bićete napeti i moguće je da ćete ući u konflikt sa poslodavcem ili kolegama. Smatrate da zaslužujete više. Ne prenagljujte, oktobar nije idealan za otkaze i menjanje karijere.

Vaše zdravlje je stabilno, ali treba poraditi na unosu kvalitetnijih i zdravijih namirnica.





JARAC

Jarčevi će u oktobru otkriti novu stranu ljubavi. Čak i ako ste u dugoj vezi ili braku, biće ovo miran i osvežavajući period koji će vam prijati. Bićete motivisani da se posvetite partneru i da učinite da vam bude prijatno dok provodite zajedničko vreme i uživate u zajendičkim aktivnostima. Zabavljajte se i opustite se, u narednim mesecima neće biti čestih konflikata i rasprave. Slobodni Jarčevi nisu spremni da uđu u novu vezu, jer nisu preboleli bivšeg partnera.

Poslovni izazovi će doneti nove finansijske prilive i ovog meseca će vam ići od ruke sve što započnete. Ako želite da pokrenete staru biznis ideju ili da unovčite svoj hobi, sada je idealan period za to. Ipak, morate da pazite sa kim ćete da sarađujete. To treba da bude osoba u koju imate poverenja, jer u suprotnom možete da budete izigrani i možete da budete u finansijskom gubitku.

Ovog meseca su vam bubrezi izrazito osetljivi.












VODOLIJA

Zauzete Vodolije će imati sukobe sa partnerom i često će se pitati da li su doneli pravičnu odluku. Neke bivše ljubavi će vam nedostajati i moguće je da ćete razmišljati o vraćanju na staro. Partner vas ne razume i to ga dodatno povređuje. Pokušajte da prevaziđete težak period tako što ćete biti iskreni. Poradite na ljubavnom odnosu, a ako ne volite dovoljno, najbolje je da raskinete. Pred kraj meseca vaša osećanja će se definisati. Slobodne Vodolije će se zaljubiti u osobu sa društvenih mreža, sa kojom će ići na sastanke i sa kojom će imati mnogo zajedničkih tema.

Pred vama su važni projekti i oni od vas iziskuju vreme i trud. Cilj vam je da dostignete važne pozicije i ništa vas u tome neće sprečiti. Finansijska situacija se poboljšava krajem meseca. Moguće je da će vam neko vratiti dug koji dugo čekate ili da će se vaše prethodne investicije konačno isplatiti. Budite pažljivi i pokušajte da uštedite novac.

Čuvajte se povreda, padova, posekotina.





RIBE

Zauzete Ribe suočiće se sa ljubavnim razočarenjima u mesecu oktobru. Možda niste ni slutili šta sve partner skriva od vas i to vas zaista može povrediti. Poželećete da budete sami neko vreme i to će vam prijati. Zanemarili ste sebe i svoje želje ste stavili u drugi plan. Mnogi brakovi neće uspeti da podnesu teret problema, što je izraženo u prvoj polovini meseca. Naučili ste važne lekcije i sada je vreme da radite na sebi. Slobodne Ribe upoznaće osobu koja će ih osvojiti za kratko vreme.

Poslovni aspekt je bolji nego ljubavni. Možete da očekujete da ćete ovog meseca ostvariti svoje poslovne ciljeve i da će to vaši poslodavci primetiti. Bićete adekvatno nagrađeni za trud i bićete ponosni na sebi. Ribe koje su planirale da osnuju svoj biznis, savetuje se da još malo sačekaju, jer nije dobro vreme za to. Moguće je da ćete dobiti i dobru ponudu za inostrantsvo, o kojoj treba razmisliti.

Osećate se malaksalo i iscrpljeno.




Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa

Povezane vesti:


>