Region

Svet

Bob Sinkler posetio Željka Mitrovića u Nemačkoj

Slavni di-džej Bob Sinkler koji se sasvim slučajno upoznao sa vlasnikom Pink televizije Željkom Mitrovićem pre par godina u Kanu, posetio je vlasnika televizije pre par dana u Nemačkoj.

Bob Sinkler posetio Željka Mitrovića u Nemačkoj



Naime, Sinkler je posetio Željka u bolnici u Hamburgu, kako bi se uverio u poboljšanje njegovog zdravstvenog stanja.

“Bob je vest o Mitrovićevoj bolesti saznao preko Željkovog advokata, izvesnog Johana iz Beča, i odmah je hteo da dođe za Beograd da ga poseti”, rekao je dobro obavešteni izvor i dodao:

“S obzirom na to da je vlasniku "ružičaste televizije" zdravstveno stanje u Beogradu bilo kritično, svaka poseta je bila nemoguća, pa je slavni di-džej odustao od svoje namere. Međutim, kada je Željko prebačen u Flensburg kod Hamburga i kada mu se zdravstveno stanje dovelo u red, Bob je odlučio da ga odmah poseti. S obzirom na to da Sinkler ima zakazanu turneju po Bliskom istoku, tačnije u Dubaiju, 16. januara, on je izrazio želju da to učini pre turneje, kako bi se uverio da mu je prijatelj dobro. Susret dva prijatelja protekao je u prijatnom ćaskanju, vezanom uglavnom za muziku, i evociranju uspomena na dobra stara vremena”, završava izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>