Region

Svet

Željko Mitrović dao za Sulejmana Veličanstvenog 2 miliona evra?!

Direktor i vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, otkupio je ekskluzivna prava za završne dve sezone turske serije "Sulejman Veličanstveni", i to za dva miliona evra!

Željko Mitrović dao za Sulejmana Veličanstvenog 2 miliona evra?!


 
Sulejman Veličanstveni ponovo počinje sa emitovanjem u Srbiji!
Turska hit serija Sulejman Veličanstveni, čija popularnost ne jenjava, nakon višemesečnih spekulacija na kom će se televizijskom kanalu emitovati i koja će medijska kuća pobediti u trci sa prikazivanjem najpopularnije serije, definitivno se "uselila" na Pink TV.

 
Sulejman Veličanstveni gost Sarajevo Film Festivala (Video)
Emitovanje nove sezone počelo je pre pet dana na "ružičastoj" televiziji, a serija je, pored Mitrovićevog muzičkog projekta Pinkove zvezde, već u samom vrhu gledanosti, piše Alo.rs.

"Mitrović je otkupio prava za poslednje dve sezone, koje će se emitovati u narednih šest meseci. On nije žalio pare jer je na samom početku znao da će mu se to isplatiti. Nastavak ove hit serije sve generacije su čekale s velikim nestrpljenjem i presrećni su što će moći da vide priču do kraja. Željko im je to omogućio, a mnoge poznate ličnosti s kojima se privatno druži zvale su ga da mu zahvale zbog "Sulje"", ispričao je za "Alo" izvor blizak Mitroviću.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>