Region

Svet

Marijan Rističević ostao bez honorara

Političar Marijan Rističević izgleda da će ostati bez honorara koji je zaradio tokom učešća na Farmi.

Marijan Rističević ostao bez honorara



Bivšem farmeru je pre nekoliko dana od strane produkcije ponuđen ugovor u kojem nije naznačen novčani iznos za njegovo učešće u rialitiju.

"S producentima „Farme“ našao sam se 3. januara u pratnji advokata. Dali su mi neki ugovor, koji nisam hteo da uzmem. Posle mog potpisa, koji sam stavio pre ulaska na Farmu, dodato je još nekoliko stranica ugovora, a mesto na kojem je trebalo da stoji iznos koji ću dobiti za učešće, bilo je prazno".

"Već 5. januara sam podneo krivičnu prijavu protiv N. N. lica u Višem tužilaštvu, ali i u sektoru MUP za tehnološki kriminal, jer smatram da je glasanje bilo neregularno. Listing glasova koji je televizija Pink prosledila medijima nikada nisam dobio, a smatram i da je lažan. Ne znam šta će biti sa ugovorenim honorarom, jer sam od „Farme“ dobio samo upalu pluća" - kaže Marijan, koji se oporavlja od teške upale pluća koju je dobio na Farmi.

"Malo se bolje osećam, mada mi je još uvek loše. Muka mi je što moram da ležim po ceo dan i ne mogu da provodim vreme sa svojom porodicom, koju sam dugo čekao da vidim. Uzimam izuzetno jake antibiotike s produženim dejstvom, tako da moram da mirujem još nekoliko dana" - zaključio je Rističević.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>