Region

Svet

Lepa Lukić: Zorica Marković je budaletina

Nije prošlo dugo otkad su se folkerke Lepa Lukić i Zorica Marković posvađale zbog 500 evra, a sad su našle da rat prenesu na drugi front. Ovoga puta teške reči su pale zbog kutlače! Zorica je u emisiji Lee Kiš "Nedeljno popodne" rekla kako ona u svojoj kafani "Lepeza" ne kuva kuvani kupus, što je, eto, slučaj s Lepom Lukić, koja u svojoj kafani "Dva putića" gostima služi ovo jelo.

Lepa Lukić: Zorica Marković je budaletina



Zoričina izjava veoma je razljutila koleginicu i bivšu drugaricu, koja se nije libila da oplete po njoj: "Neću da komentarišem izjave te odvratne osobe! To je jedna budaletina! Neka sere, boli me uvo šta sere!" rekla je iznervirana Lepa za Kurir Stars. Markovićka se nije mnogo uvredila kad smo joj preneli ne baš lepe Lepine reči:"Šta da kažem?! Hvala na lepim rečima. Stvarno priliči jednoj kraljici koju godinama veličamo. Nemam šta više šta da dodam..." ravnodušno je uzvratila Zorica. Inače, Zorica i Lepa su se godinama družile.

Lepa je dve godine pevala u Markovićkinoj kafani "Hacijenda", a potom i u "Lepezi" , koju je Zorica otvorila nešto kasnije. Šta će biti kad se nakon ovoga dve folkerke budu srele, ali velika je verovatnoća da će perje, a verovatno i kutlače, poleteti na sve strane. Sve je počelo ovako: Sredinom novembra prošle godine pročulo se po čaršiji da su se Zorica Marković i Lepa Lukić posvađale. I to zbog 500 evra.

Da podsetimo, Lepa je pevala u "Lepezi" za prošlu Novu godinu. Zorica Marković joj je ostala dužna 500 evra od honorara. Markovićka je tom prilikom rekla da je suludo tražiti pun honorar ako prodaš petnaest karata i da bi ona, da je na Lepinom mestu, "alalila" te pare. Ipak, Zorica nije zaboravila da duguje, pa je u emisiji kod Lee Kiš spomenula da Lepi duguje pare. Posle toga Lepa je svakodnevno insistirala na vraćanju duga. Najzad je poslala svoju pomoćnicu Nadu kod Zorice po pare. Posle toga Markovićka ju je, kako i sama kaže, "zauvek precrtala crvenom olovkom".

izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>