Zadruga

Parovi

Jelena Pešić: Zaljubljena sam u Marka, branim ga zato što patim! (VIDEO)

Jelena Pešić je dugo ćutala i tvrdi da ne može više, a zatim je šokirala sve za crnim stolom! Zaljubljena sam u Marka, branim ga zato što sam zaljubljena i zato što patim!

Jelena Pešić: Zaljubljena sam u Marka, branim ga zato što patim! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeMilionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, sinoć je postavljala pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

"Objasni, devojko, tvoje ponašanje od sinoć i pljuvanje Jelene Pešić" - glasilo je pitanje publike za Lunu.

- Nisam ništa rekla, što nisam rekla za stolom. Prebacivala sam tu priču Marku, kao i svaki put kada se svađamo. Pola stvari se i ne sećam. Što se tiče toga, znam da sam rekla ono što sam pričala za stolom - rekla je Luna.

- Marko, i pored svega nisi raskinuo sa Lunom, a ni sinoć nisi dao na Jelenu - pročitao je Milan novo pitanje.

- Pa, nema razloga. Napravio bih goru situaciju. Jedna stvar za stolom se desila koja se meni nije svidela, to sam zamerio i stao. Sve ostalo Jelena ima pravo da radi - rekao je Marko.

- Meni samo nije jasno šta je to Jelena radila? Ja sam sto puta rekla i to ste svesni: "Ja mogu da ih gledam, provociram, u prolazu dobacujem", ali ja to ne radim. Dobro, šta to ja radim? Anabela je isto malopre rekla: "Ja sam Lunu želela da odbranim", od koga? Ja nijednu ružnu i lošu reč nisam rekla za devojku. Već je preterivanje. Čak sam je i pravdala - skočila je Jelena Pešić.

- Zaljubljena sam u Marka, branim ga zato što sam zaljubljena i patim - rekla je Jelena u nastavku, a zadrugari su to pozdravili ovacijama.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>