Zadruga

Parovi

Evo kako Aleksandra Nikolić izgleda nekoliko sati nakon porođaja (FOTO)

Aleksandra Nikolić, porodila se sinoć 17. aprila i na svet je donela zdravu devojčicu kojoj su ona i njen verenik Filip Car dali ime Leona.

Evo kako Aleksandra Nikolić izgleda nekoliko sati nakon porođaja (FOTO) Foto: Instagram printscreem/alex_mimaIako je porođaj trajao nekoliko sati i Aleksandra se poprilično namučila, nakon što je ćerkica došla na svet, ponosni roditelji su odmah podelili fotografije.

Bivša učesnica i pobednica rijalitija "Zadruga" nije krila sreću što se konačno ostvarila u ulozi majke, pa je odmah na Instagramu postavila fotografiju svoje mezimice. 
- 17.04.2024. rodila se naša Leona. Vole te tata i mama najviše na svetu. Svi kažu da liči na tatu, ja sam i dalje u pozitivnom šoku od svega. Jedino sto znam jeste da ćeš biti beskrajno voljena zauvek od nas dvoje. Hvala svima na čestitkama. Ovakvu ljubav prvi put osećam. Ti si centar našeg sveta nasa mala lavica. Leona - glasio je opis slike.

Počeli su da se nižu komentari i čestitke, a ono što su mnogi pratioci bivše zadrugarke primetili je činjenica da uprkos teškom i napornom porođaju, Aleksandra izgleda prelepo. 

Slične vesti: Porodila se Aleksandra Nikolić: Filip Car postao tata, a evo kakvo su ime ćerki dali (FOTO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com


>