Region

Svet

Ekrem Jevrić: Igbala mi je oprostila Vendija

Posle par dana ćutanja, supruga Ekrema Jevrića, Igbala, konačno mu je oprostila pijančenje, lizanje stopala i pokušaj seksa sa Vendi.

Ekrem Jevrić: Igbala mi je oprostila Vendija



"Bilo mi je mnogo teško, bate, što mi se Igbala ne javlja. Ja sam njojzi zvao u Njujork, ali mi se samo javljala mašina. Znam da sam pogrešio prema njojzi jer sam mislio da je Vendi poštena ženska i kada sam izašao, video sam da ona nije takva, a da sam bio kao omađijan. Onda sam mojoj Igbali ostavljao poruke na mašinu tamo i rek‘o joj da ću da se popravim i da me je napijala da bi me iskoristila za pare" - kaže Ekrem.

"Reko sam joj da Vendiju ne dam pare i da je ona moje sve, ali ništa. Samo sam se čuo sa trećim sinom Hajrudinom i on mi je kaz‘o kako je Igbala veoma ljuta i povređena zbog mene. Zvao sam je i da joj čestitam Novu godinu i da joj otpevam „Igbala, volim te“, ali jok! Tek juče mi se, fala bogu, javila. Sažalila se na mene, videla da se mnogo mučim" - kaže Ekrem i nastavlja svoje jadanje dalje.

"Prvo je samo ćutala, i njojze je bilo teško, bate! Plakala je i nije mogla da mi kaže ništa. Ja sam joj rek‘o da se smiri i da će sve da bude u redu i da ja Igbalu najviše volim, rodila mi je četiri sina. Onda mi je kazala da me je kurvanje koštalo sto hiljade evra i da moram da se popravim jer joj takav u kuću ne trebam. Izbruk‘o sam je kod ljudi, šta će da joj kažu kad je vide. Ja znam, bate, da sam pogrešio i neću više i molio sam je da mi oprosti zbog Vendija. Ona je rekla da mi je oprostila jer zbog pića nisam bio normalan i da ćemo da pričamo sve kad se vratim u Njujork. Mene je srce puno sad i sve ću da radim da joj nadoknadim" - rekao je Jevrić.

Ekrem takođe navodi da su njihovom pomirenju kumovali njegov menadžer Srđan i Igbalin sestrić Damir.

"Otkad sam izaš‘o sa Farme, moj menadžer Srđan Jovanović i Igbalin sestrić Damir stalno su bili sa njojzi u kontakt. Samo zahvaljujući njima dvojici uspeo sam da se pomirim sa suprugom. Oni su je svakodnevno zvali i objasnili šta se sve desilo i da je to jedna velika igra koju sam ja morao da odigram. Žao mi je što sam je povredio i što se u Njujork ne vraćam sa sto hiljade evra, onda bi bilo sve drugačije" - završava Jevrić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>