Zadruga

Parovi

Zola nakon diskvalifikacije: Praviće me od blata!

Praviće me od blata! Lazar Čolić Zola nakon diskvalifikacije poručio kako sada svi mogu da gledaju "Đoganijeve i Miljkovića", nazivajući ih "ozbiljnim glavama rijalitija"...

Zola nakon diskvalifikacije: Praviće me od blata! Screenshoot/Instagram



Zbog nepoštovanja zadrugarskih ravila, Lazar Čolić Zola diskvalifikovan je iz ovog rijalitija. Napolje ga je ispratila Miljana Kulić, očajna i u suzama, a on se zatim oglasio na društvenoj mreži "Instagram" i poručio kako "se nikada neće prodati".

Ubrzo, usledila su i brjna pitanja javnosti, te je izdvojio malo vremena da na njih odgovori. Tom prilikom istakao je kako Miljanu ne krivi za to što je napustio rijaliti imanje u Šimanovcima. Takođe, on je poručio kako sada svi mogu da gledaju "Đoganijeve i Miljkovića", nazivajući ih "ozbiljnim glavama rijalitija", a onda je i dodao kako će ga mnogi praviti od blata. Prema njegovim rečima, neki su to već počeli i da čine.

Jedan odgovor, međutim, fanove je posebno zaintrigirao jer Zola nikako nije precizirao da li se šali ili je ozbiljan u toj nameri. Naime, na pitanje o povratku u "Zadrugu", nakon što je Miljana izjavila da sumnja da je trudna, te da hoće test za trudnoću, napisao je nešto o čemu se priča.

 Vrati se! - naveo mu je pratilac.


- Baš nešto razmišljam - napisao je Zola, pa podigao ogromnu prašinu na ovaj način.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>