Region

Svet

Vlado Georgiev i Haris Džinović napunuli Arenu za Novu godinu

Doček u punoj "Beogradskoj areni" počeo je uz DJ-eve. Publika se zabavljala uz "haus" muziku dok se na bini nije pojavio prvi izvođač –Niggor. Njega je najavio Ivan Ivanović koji je iskorostio priliku da ispriča svoje fore na račun "omiljenih" javnih ličnosti – Jelene Karleuše, Čede Jovanovića i Borisa Tadića.

Vlado Georgiev i Haris Džinović napunuli Arenu za Novu godinu



Posle Niggorovog nastupa na binu je izašao Vlado Geogriev, praćen vriskom hiljada posetilaca. Barba je pesmom "Lažljiva", započeo svoj nastup u Areni. Nakon tri balade, popularni Barba seo je za klavir, i pesmom "Lažni ljudi", poželeo svim prisutnima da u Novoj godini ostave lažne prijatelje.

U "Beogradskoj areni", nakon vatrometa u ponoć, uz šareni dekor napravljen od stotine balona, Vlado je izveo svoj najveći hit "Anđele". Manji problem je nastao kada je žar od vatrometa nekolicini ljudi u prvim redovima oštetio garderobu. Georgiev i Niggor nazdravili su u ponoć na bini i, nakon što je Barba eksirao pivo, izveli su zajednički hit "Tropski bar".



Atmosferu su dodatno začinili trubači, a nakon njih svoj nastup u "Beogradskoj areni" započila je legenda folk muzike Haris Džinović. Novogodišnja atmosfera, u najveće Harisove hotove, trajala je do sitnih sati.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>