Region

Svet

Katarina Grujić ispovest: Bio je sa mnom iz interesa, zbog novca!

Zapanjujuća ispovest! Pevačica Katarina Grujić ima buran ljubavni život, a u jednom od intervjua, otkrila je da je bila u vezi sa dečkom koji ju je finansijski iskorišćavao. Bio je sa mnom iz interesa, zbog novca!

Katarina Grujić ispovest: Bio je sa mnom iz interesa, zbog novca! Screenshoot/Instagram"Danas ima mnogo muških sponzoruša, zato su mnoge žene same. Neki momci iskoriste žene do poslednjeg dinara, a one se toliko zaljube da to i ne primećuju. Kroz to sam i sama prošla" , izjavila je Kaća, pa dodala:

"Imala sam momka koij je bio sa mnom samo zbog interesa i novca. Osećala sam se kao da sam ja muškarac u toj vezi, jer sam ga finansirala. On mi je bio najveća životna greška. Tužno je što sam to kasno shvatila. Prijatelji su mi na to skretali pažnju u više navrata, ali sam ja izgleda bila toliko zaljubljena da nisam htela ni da prihvatim istinu" , izjavila je Katarina Grujić.

Pevačica nije želela da otkrije koji bivši momak ju je finansijski iskoristio, a s obzirom na to da je pričala kako je imala samo četiri momka, "osumnjičeni" su maneken Boris Stamenković i mladi biznismeni Nemanja Buha iz Beograda, Kosta Obradović iz Crne Gore i Semir Kuzmanović iz Tuzle.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>