Region

Svet

Ekrem se ponovo setio da ima ženu (Video)

Ekrem Jevrić ni posle više od sto dana provedenih na Farmi nije svestan da su kamere svuda oko njega i da ne bi trebalo da priča neke stvari iz svog života, jer njegova supruga Igbala sve može da vidi i čuje.

Ekrem se ponovo setio da ima ženu (Video)



Tako je Katarini i Evi otkrio da ga žene posle nastupa proganjaju da razmeni broj telefona sa njima, ali da on ne sme odmah da stupi u kontakt sa njima, jer bi to saznala njegova žena Igbala.

"Prilazi mi ženske, i viču mi:"'Gospodo, hoćeš li da odemo na piće"? Ali, ako nešto i napraviš moja žena će odmah da čuje, jer ima dosta rođaka u tijem gradu, pa ja vičem ne mogu drugi put ćemo, ali razmenimo telefone...", priznao je Ekrem u razgovoru sa Kaćom i Evom.

Potom se Ekrem setio da bi bilo dobro da pripremi teren za povratak kući. I opet njegova čuvena priča o tome da je sve ovo šou i "komeNdija".

"Moja žena Igbala što me gleda, nemoj nikako da mi zameriš, ovo je takvo društvo da pravimo komendiju, da se šalimo, volimo, grlimo, pričamo o svemu, o ovome i onome, tu nema nikakve zamjerke. Ne radimo ništa neozbiljno, samo radimo ono ozbiljno. Specijalno pozdravljam moju ženu Igbalu, zdravo, kako si, jesi li mi dobo i kako su mi deca, reci mi, molim te? Igbala, želim ti svako dobro, izdrži još ovih sedam, osam dana i krećem u Njujork, ali prvo idem da vidim majku u Plavu. Znači, od danas, za 12 dana najdalje u Njujork sam, tako da me ti sretneš na aeroport Kenedi sa kolima i da sva deca dođete po mene, da me obradujete i da budem plakao od radosti kad vas budem video", rekao je Ekrem i pustio suzu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>