Region

Svet

Haris Džinović: U Zagrebu sam se osećao kao pas lutalica

Folk pevača Haris Džinović, koji će za doček Nove godine pevati u Beogradskoj areni, izjavio je kako nema baš prijatno iskustvo kada su u pitanju koncerti u zagrebačkoj "Areni" i da se poslednji put osećao kao pas lutalica, jer ga niko nije dočekao na aerodromu.

Haris Džinović: U Zagrebu sam se osećao kao pas lutalica



"Nikada nisam rekao da se osećam kao magarac u Zagrebu, već kao ker kojeg niko nije dočekao na aerodromu. Kao pas lutalica! Nikoga nije bilo od organizatora, nije bio ispunjen nijedan od uslova, a nije mi isplaćen ni deo honorara. Takav problem se više nikada neće ponoviti, posebno ne u Beogradu, jer ovde sarađujem sa ljudima koje poznajem više od 20 godina. I ovaj novogodišnji koncert koji pripremamo Vlado i ja biće senzacija i tu neće biti problema“, rekao je Haris, koji tvrdi da više nikada neće održati nijedan humanitarni koncert, ali da će uvek dati novac iz svog džepa onima kojima bude potreban.

“Ne bavim se humanitarnim koncertima i ko me god pozove, odbijam, a ako treba da dam neki doprinos, daću iz džepa. Imam veoma ružna iskustva sa humanitarnim koncertima, recimo Halid Bešlić i ja smo nakon jednog humanitarnog koncerta u Beču donirali Sarajevu tri sanitarna vozila. Posle tri dana sve sarajevske novine su pisale kako je neki Osmajkić ili kako se već zove iz Gelsenkirhena poklonio Sarajevu tri sanitarna vozila, a mene i Halida nigde nije bilo. Tu je bio kraj humanitarnim koncertima”.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>