Ostalo

Sme�no

Krečenje: Ovaj jeftin trik morate isprobati!

Hit video sa Instagrama! Krečenje će vas ovoga puta zabaviti, a sasvim sigurno ćete biti zadovoljni rezultatima! Ovaj jeftin trik morate isprobati u svojoj kući! 

Krečenje: Ovaj jeftin trik morate isprobati! Screenshoot/Instagram



Potrebni su vam saveti za lako i jeftino dekorisanje jednog ili više zidova u vašem domu? Evo nekoliko predloga. 

Uzmite kesu koja pucka, a koju ste dobili kao zaštitu prilikom kupovine nekog osetljivog predmeta. Ispucketajte sve rupice i odmotajte kesu tako da bude sastavljena od samo jednog sloja. Nakon toga je namotajte na valjak za krečenje i fiksirajte uz pomoć širokog selotejpa. Valjak umočite u izabranu boju i započnite sa bojenjem vašeg zida. Dobićete predivni tufničasti print poput onih iz časopisa o uređenju doma.

Nabavite običan špric u apoteci i umočite ga u kanticu boje. Zatim na beli zid jednostavno istisnite sadržaj postavljajući špric nadole. Dobićete elegantne, a tanke štraftice koje vam garantuju moderan izgled. Boje možete kombinovati.



Isecite samolepljivu, papirnu traku na veći broj delova i zalepite ih na zid kreirajući istovremeno geometrijski šablon po vašem izboru. Zatim pređite različitim bojama preko njih i ostaće vam prave i čiste linije. 

Oko drvene kockice namotajte što dužu elastičnu gumicu. Ubacite je u polikolor i prislonite na zid - dobićete paralelne tragove. Najlepša će biti crnobela kombinacija. Zid neka bude u jednoj boji, a tragovi u nekoj drugoj. 

Video pogledajte OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>