Lepota

Ljubav

Top frizure za 2019. godinu!

Dugokose, evo prilike za potpunu promenu! Ukoliko do sada niste želele ili imale hrabrosti da svoju dugu kosu odsečete ovo je prava prilika da budete u trendu. Za one koje to ipak neće tu su dugi stepenovi.  Top frizure za 2019. godinu!

Top frizure za 2019. godinu! Screenshoot/Instagram



Bob sa šiškama

Šiške se ove godine vraćaju na presto frizura. Stil koji se nama posebno sviđa: “francuski” bob sa šiškama koje uokviruju lice ili sa talasastom teksturom koja nikad nije loša ideja.

Piksi

Piksi u poslednje vreme drže veliku popularnost, a ove godine će u trendu biti kratka kosa sa šiškama koje uokviruju lice. Frizeru tražite da napravi oštriju i upadljivu piksi frizuru.

Duži piksi

Za razliku od prethodne, možete zadržati malo dužinu kako biste se slobodno igrali sa kosom. Možete je staviti iza uha, zakačiti šnalicom, pa čak i podignuti deo kose u kratki i slatki repić.

Dugi stepeni

Ova frizura je poput one čuvene koju ima Rejčel iz serije “Prijatelji”, samo što je u pitanju duža i mnogo nežnija verzija. Ova frizura je svestrana i dobra opcija kada želite da napravite malu suptilnu promenu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>