Region

Svet

Marijan Rističević postao prvi finalista

Marijan Rističević postao prvi zvanični finalista. Nakon što je jedini prihvatio da odradi zadatak, stiglo je pismo od Zadruge, koje je upravo Rističević kao gazda pročitao.

Marijan Rističević postao prvi finalista



Marijan: Zadruga želi da čestita Marijanu što je poštovao uslove ugovora i ispoštovao ono što je potpisao. Zbog toga on postaje prvi finalista serijala. To znači da dobija imunitet do kraja serijala i ovim putem ušao je direktno u finale.

Dok je ovo izgovarao, njegova supruga Javorka je spavala. Ali kao da je predosećala, ona je pre sna otvorila šampanjac i nazdravila s kumovima.

"Zadirkivali su me i govorili: „Pa, nije ti Marijan ušao u finale, zašto slaviš unapred?“, a ja sam se smejala. Oko pola dva posle ponoći, probudila me prijateljica Kristina i rekla mi: „Budi se, Marijan ulazi u finale!“ Mislila sam da se šale sa mnom, ali na moju sreću, istina je. Mislim da je zaslužio, i, mada ga sad tamo svi pljuju i ogovaraju, on je u pravu što nije odbio zadatak. Pa, pobogu, plaćeni su da rade, a ne da sede" - rekla je ponosna supruga Javorka.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>